Bilim - Teknoloji Windows Phone 7'de Sense Arayüzü Olmayacak
Paylaş
Windows Phone 7'de Sense Arayüzü Olmayacak

HTC'nin tüm akıllı telefonlarında yer alan başarılı Sense kullanıcı arayüzü Windows Phone 7'li telefonlarda olmayacak. Peki, HTC'nin farklı bir planı mı var?

Windows Phone 7'nin yıl bitmeden mobil işletim sistemleri yarışındaki yerini almış olacağını biliyoruz. Daha önce Samsung, LG, Lenovo, HTC gibi üreticilerin, Windows Phone 7 yüklü akıllı telefonlarının çeşitli görsellerini gördük. Bunlardan özellikle HTC'nin HD 3 ya da HD7 isimli cihazı fazlasıyla merak ediliyordu.

Haberin Devamı

Görselleri sanal ortama sızdırılan cihazda, bu görüntülere bakarak HTC Sense arayüzünün olabileceği tahmin edilmişti. Elbette ki bu cihazların mühendislik sürümü olmaları ve Sense'in test için bulunuyor oluşu da bir ihtimal. Tüm bu soru işaretlerine yanıt, üst düzey şirket yetkililerinden Peter Chou'dan geldi. Yaptığı açıklamada Chou, ilk Windows Phone 7'li telefonlarda Sense arayüzünün bulunmayacağını belirtmiş. Buna gerekçe olarak da ilk cihazlarda bunun için yeterli zamanlarının bulunmadığı gösterilmiş. Anlaşılan o ki Microsoft'un sert tutumuna karşın üreticiler kendi arayüzlerini kullanmakta ısrarlı olacak. Daha fazlası için ShiftDelete.Net sitesini ziyaret edebilirsiniz.