Bilim - Teknoloji Windows Phone 7'ye süper uygulama
Paylaş
Windows Phone 7'ye süper uygulama

Windows Phone 7 işletim sistemine sahip akıllı telefonların bilgisayar üzerinden kolayca yönetilebilmesine olanak tanıyan harika bir mobil uygulama geliştiriliyor. İşte o yazılım:

Windows Phone 7'li akıllı telefonların bilgisayarlar üzerinden hızlı ve kolay bir şekilde yönetilebilmesine olanak tanıyan bir mobil yazılım henüz ne yazık ki mevcut değil. Bu konuda çeşitli çalışmalar mevcut olsa da bunların içinden en heyecan verici gelişme, Windows Mobile için de çeşitli çözümler üreten TouchXperinance projesi ekibinin yeni ürünü olmuş.

Haberin Devamı

Windows Phone 7 Device Manager isimli yeni yazılım, Winows Phone 7 yüklü cihazların bilgisayarlar üzerinden kolaylıkla yönetilebilmesi amacıyla hazırlanıyor. Gelişmiş özellikleri ile dikkat çeken program, hem profesyonel hem de temel kullanıcıların ihtiyaçlarına cevap verecek düzeyde hazırlanmış.

Gayet sade ve basit bir arayüze sahip olan uygulamayı kullanarak, telefon üzerinde yapabildiğiniz hemen her işlemi bilgisayar aracılığıyla çok daha hızlı ve pratik bir şekilde yapabilmeniz olanaklı hale geliyor.

Uygulamanın Özellikleri

Hayli geniş bir çerçevede onlarca inovatif özelliği üzerinde taşıyan Windows Phone 7 Device Manager'ın birkaç temel özelliği maddeler haline şöyle listelenmiş:

Uygulama yöneticisi ile yazılımları görüntüleme, yükleme veya kaldırma Gelişmiş bir dosya yöneticisi
Dosya ve klasörlerin kolayca senkronizasyonu
Tek tıklamayla uygulamaları, müzikleri, dokümanları hatta site adreslerini telefona gönderebilme
Detaylı aygıt bilgisi
Bilgisayar üzerinden sms, e-mail veya küçük notlar gönderebilme
Bilgisayar ve telefon arasında ortak pano kullanımı
Telefonunuzu kumanda gibi kullanabilme
Gayet başarılı özelliklere sahip olan yazılım henüz beta aşamasında ve sadece kısıtlı sayıda kullanıcıya test imkanı tanıyor. Yazılımın telefon ile bilgisayar arasındaki bağlantıyı USB kablo veya Wi-Fi üzerinden sağlayabiliyor olması a önemli bir avantaj.

Haberin Devamı

Daha fazlası için ShiftDelete.Net sitesini ziyaret edebilirsiniz.