Ekonomi Worldcard, en değerliler listesinde...

Worldcard, en değerliler listesinde...

Paylaş
Worldcard, en değerliler listesinde...

Worldcard, en değerliler listesinde...

Yapı Kredi Worldcard, dünyanın en saygın finans yayınlarından The Banker’in 2009 yılı marka değeri araştırmasında dünyanın en değerli 10 kartından biri oldu. Türkiye’den yalnızca Yapı Kredi’nin yer aldığı sıralamada, Worldcard programının marka değeri 400 milyon dolar olarak belirtildi. World, The Banker’in 2008 yılında düzenlediği araştırmada da Türkiye’nin değerli 10 markasından biri seçilmişti.

Haberin Devamı

Yapı Kredi Perakende Bankacılıktan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Nazan Somer, Türkiye’de kredi kartı pazarının 18 yıldır tartışmasız lideri World’un dünyanın ilk 10 kartından biri olmasının kendileri için büyük bir gurur ve motivasyon kaynağı olduğunu söyledi. Türkiye’de kredi kartı sektöründe yeniliklerin öncüsü olduklarını ifade eden ve bugüne kadar pazarın standartlarını belirlediklerinin altını çizen Somer, ilklerin markası olarak 2010'da da sektörü şekillendirmeye devam edeceğiz” dedi.

Eylül 2009 Nilson Report’a göre Yapı Kredi Worldcard, 4.90 milyar dolarlık kredi büyüklüğü ile Türkiye’de birinci, Avrupa sıralamasında ise altıncı en büyük kart programı olmuştu. Yapı Kredi’nin gençlik kartı olan Play ise 2009 yılında Visa Europe tarafından “En İyilerin En İyisi” ödülüne layık görülmüştü.

Haberin Devamı