Bilim - Teknoloji Wozniak'tan Glass yorumu!
Paylaş
Wozniak'tan Glass yorumu!

Her konuda fikrini açıklamaktan çekinmeyen Apple kurucusu, şimdi de diline Google Glass'ı doladı!

Teknoloji dünyasının ağır toplarından ve Apple'ın kurucularından Steve Wozniak, Google Glass hakkında bugüne kadar kimsenin dile getiremediği bir benzetmeyi gündeme taşıdı. Ön görüleri bugünün teknoloji dünyasını şekillendirdiği için görüşlerine değer verilen bir mühendis olarak Wozniak'ın Google Glass hakkındaki düşünceleri büyük yankı uyandırdı.

Haberin Devamı

Bir İspanyol gazetesine verdiği röportajda Wozniak, Google Glass'ın geniş çaplı bir kullanım alanı bulamayacağını düşündüğünü açıkladı. Aynı Bluetooth kulaklıklarda olduğu gibi, bu cihazı takarak dolaşmanın çok komik ve saçma bir görüntü oluşturduğunu, insanların ilk merakla Google Glass'ı birkaç hafta taktıktan sonra bununla sokaklarda dolaşmayı istemeyeceklerini anlatan Wozniak, Bluetooth kulaklıklarda da aynı sorunun yaşandığını hatırlattı.

Karşılaştığı fikirleri ve ürünleri bir Apple efsanesi olarak değil, bir kullanıcı olarak değerlendirdiğinin altını çizen Wozniak, "bu sayede o ürünün ne işime yarayacağını sorusunu kendime soruyorum" dedi.

Wozniak'ın yorumu teknoloji dünyasında pek çok insan tarafından da onaylanıyor zira insanların sokakta garip görünüşlü bir "cyborg gözlüğü" takmaya hazır olup olmadığı sorgulanıyor.

Haberin Devamı

Resimlerle: Steve Wozniak Android geliştiricileriyle buluştu

Kaynak: CHIP Online