Yaşam WWE All Stars'tan oynanabilir demo

WWE All Stars'tan oynanabilir demo

Paylaş
WWE All Stars'tan oynanabilir demo

WWE All Stars oynanabilir demosu Xbox Live ve Playstation Network üzerinden sunuldu

THQ Inc. (NASDAQ: THQI), firmanın ünlü WWE video oyun portföyünün en yeni üyesi, capcanlı, yüksek tempolu ve enerji dolu WWE® All Stars™ demosunun Microsoft Xbox 360® video oyun ve eğlence sistemi için Xbox LIVE® ve PlayStation®3 bilgisayar eğlence sistemi için PlayStation®Network üzerinden indirilebileceğini duyurdu.

Haberin Devamı

WWE All Stars oynanabilir demosunda oyuncular Ultimate Warrior ve Rey Mysterio etrafında gelişen orijinal WWE oynanışını tecrübe etme imkanına sahip olacaklarını belirten THQ Core Games İdari Başkan Yardımcısı Danny Bilson, “Bu oyunumuz son derece eğlenceli, yenilikçi ve erişebilir olduğundan hem WWE SmackDown® vs. Raw® oyuncuları, hem WWE hayranları, hem de WWE izleyicileri sanal WWE deneyimine bu yeni yaklaşımımızı oldukça beğenecekler” dedi.

WWE Süperstarı Rey Mysterio® ve efsanevi rakibi Ultimate Warrior’u All Stars Arena’daki klasik bir Gösteri maçında karşı karşıya getiren demoda oyuncular WWE All Stars’ta mevcut olacak dört farklı karakter sınıfından ikisiyle temsil edilen güçlü yanları, avantajları ve teknikleri deneyebilecekler.

Bir Brawler olarak yarışan Ultimate Warrior rakibini tutup savurmasını sağlayan, bloklanamayan saldırıları da dahil olmak üzere birbirinden güçlü kombinasyonlara sahip olan bir dövüş ustası. Brawler sınıfı saldırılarını daha uzaktan yapabildiği için, WWE All Stars’ta oynaması en dengeli olan sınıf diyebiliriz. Bir Acrobat olan Rey Mysterio ile oynayacak oyuncular ise müthiş hızlı bir aksiyona hazır olmalılar. Acrobat sınıfı saldırıları için ring iplerinde yaylanabiliyor, kenarlara koşup zıplayabiliyorlar. Ayrıca rakiplerinden daha hızlı hareket eden bu sınıfın havada yaptığı hareketler de son derece isabetli.

Haberin Devamı

WWE All Stars Xbox 360, PlayStation 3 sistemi, PlayStation®2 bilgisayar eğlence sistemi ve PSP® (PlayStation®Portable) sistemi sistemi için geliştiriliyor ve 1 Nisan 2011’de Türkiye’de satışta olacak.

BASIN BÜLTENİ