Yaşam X-Men kadrosu dağılıyor

X-Men kadrosu dağılıyor

Paylaş
X-Men kadrosu dağılıyor

Ünlü oyuncular Hugh Jackman, Jennifer Lawrence ve Nicholas Hoult, X-Men serisini 'X-Men: Apocalypse' filmiyle tamamlıyor. Sosyal medya hesabından metal pençeli bir Wolverine fotoğrafı paylaşan Jackman, seride son kez yer alacağını duyurdu. Lawrence da, “Gelecek yılki X-Men filmi benim oradaki son görünüşüm olacak.” dedi

Son dönemin en etkili bilim kurgu yapımlarından X-Men serisinin son filmi 2016 yılında vizyona girecek. Bilimkurgu severlerin ilgiyle takip ettiği seri, doğa üstü güçlere sahip mutantlar, insanlar ve benzerlerinin üstünlüğünü savunan diğer mutantlar arasındaki çatışmayı ele alıyor.

Serinin önemli karakterlerinden Wolverine üzerine kurgulanmış yapımlar dahil 7 kez sinemaseverlerin karşısına çıkan X-Men’in ilk filmi üzerinden 15 yıl geçti. Halle Berry, Jennifer Lawrence, Ian McCallen, Nicholas Hoult, Hugh Jackman ve Patrick Stewart’lı kadrosuyla milyonların sevgisini yakalayan film gelecekte bu kadrosunu koruyamayacak gibi görünüyor.

Zira filmin üç önemli oyuncusu Hugh Jackman, Jennifer Lawrence ve Nicholas Hoult serinin en son filmi X-Men: Apocalypse’ten sonra çekilecek bölümlerde rol almayacaklarını açıkladılar. X-Men’in istediği bütün kılığa girebilen mavi karakteri Mystique’e hayat veren Lawrence, kendisine bu konuda gelen soru üzerine “Evet, gelecek yılki X-Men filmi benim oradaki son görünüşüm olacak.” dedi. Lawrence’ın gidişi sonrası Mystique karakterinin filmden çıkarılmayıp başka bir oyuncu tarafından canlandırılacağı söyleniyor.

X-Men’deki Wolverine karakteriyle adından söz ettiren Avustralyalı aktör Hugh Jackman da X-Men: Apocalypse’in kendisinin son X-Men filmi olacağını açıklayanlardan. Instagram’da kendisiyle özdeşleşen metal pençeli bir Wolverine fotoğrafı paylaşarak seride son kez yer alacağını açıklayan Jackman’ın yerinin nasıl dolacağı ise merak konusu. Jackman, sadece Wolverine karakteri üzerine kurulu film serisine de nokta koymayı planlıyor. İstanbul’da katıldığı bir basın toplantısında konuşan başarılı aktör Wolverine karakterini yıllarca oynamak istemediğini daha önce açıklamıştı. X-Men’in Beast’i Nicholas Hoult da daha önce X-Men’de son kez yer alacağını söyleyenlerden. Hoult, “X-Men Apocalypse seride imza attığım son film ama daha sonra geri dönmemek için kendime bir engel koymuyorum.” dedi.

Haberin Devamı