Spor Xavi ve Alves sevinci

Xavi ve Alves sevinci

Paylaş
Xavi ve Alves sevinci

Barcelona'nın sakat oyuncuları Alves ve Xavi, Avrupa Şampiyonlar Ligi 2. tur ilk maçında yarın Stuttgart ile yapılacak maçın kafilesine dahil oldu

Avrupa Futbol Federasyonları Birliği’nin (UEFA) internet sitesinde yer alan habere göre, yarın akşam deplasmanda Stuttgart ile karşılaşacak Barcelona’da sakatlıktan kurtulan Daniel Alves ve Xavi Hernandez, 20 kişilik kafileye adını yazdırdı.

Ancak iki futbolcunun da maçta yer alıp almayacağı kesinleşmedi. Alves ve Xavi, cumartesi günü Real Racing Club’a 4-0 üstünlükle biten maçın ardından takım arkadaşlarından ayrı antrenman yapmıştı.

Alves, 6 Şubat’tan bu yana baldırındaki, Xavi de bacağındaki sakatlıkla uğraşıyordu. Bu arada, Real Racing Club maçın öncesinde sağ ayak bileğinden şikayet eden Zlatan İbrahimoviç maça çıkmamış, maçta yüzüne darbe alan Carles Puyol da tedbir amaçlı yedek kulübesine çekilmişti.

Her iki oyuncunun da bacağındaki sakatlığı geçen Yaya Toure gibi Stuttgart maçında yer alması bekleniyor. Kasığından sakatlığı bulunan Eric Abidal ve dizinden problem yaşayan Seydou Keita’nın ise maçta forma giymeyeceği kaydedildi.

Stuttgart'ta Boka, Barcelona maçında yok

Haberin Devamı