Bilim - Teknoloji Xiaomi Mi 6 seramik versiyonu satışta
Paylaş
Xiaomi Mi 6 seramik versiyonu satışta

Çin’in önde gelen akıllı telefon üreticilerinden biri olan Xiaomi, merakla beklenen Xiaomi Mi 6 seramik versiyonunu da satışa çıkarıyor

Akıllı telefon pazarının yükselen isimlerinden biri olan Xiaomi, geçtiğimiz ay yeni amiral gemisi modelini satışa sunmuştu. Xiaomi Mi 6 mevcut stok durumundan ötürü ilk olarak sadece Çin’de satışa çıkmıştı. Çin’de de yoğun ilgiyle karşılanan cihaz kısa süre içerisinde tükenmişti.

Xiaomi, mevcut Snapdragon 835 stoğu yüzünden üretim bandında sıkıntılar çekerken, cihazın seramik versiyonu da bir dizi gecikmeye uğramıştı. Sonuç olarak bu sıkıntıları aşan Çinli üretici, merakla beklenen seramik versiyonun da bugün itibariyle satışa sunulacağını açıkladı.

Sadece Xiaomi’ninonline mağazası aracılığı ile satın alınabilecek olan Xiaomi Mi 6 seramik versiyonu 2999 yuan’dan satılacak. Yani bu da yaklaşık olarak 435 dolara denk geliyor. Yani neresinden bakarsanız bakın, piyasadaki diğer güncel amiral gemisi modellere nazaran hayli ucuz diyebiliriz.

SERAMİK KAPLAMA OLACAK


Peki bu seramik versiyon kullanıcılara ne gibi ekstralar sunacak? İsminden de anlaşılabileceği üzere, bu versiyonda telefonun arka kısmı seramik kaplama olacak. Ayrıca arka yüzde bulunan kameranın çerçevesi de seramik versiyonda altın kaplamalı bir şekilde gelecek.

Açıkçası Xiaomi Mi 6’nın bu şekliyle son derece hoş göründüğünü söylemek mevcut. Görünümü olarak premium bir cihaz olsa da fiyat olarak rakiplerinin hayli gerisinde. Bakalı Xiaomi Mi 6 ülkemizde ne zaman satışa sunulacak. Merakla bekliyoruz.

iPhone 8 tasarımı ortaya çıktı!

Haberin Devamı