Bilim - Teknoloji Xiaomi Mi Mix 3, iPhone X’i mi andıracak?
Paylaş
Xiaomi Mi Mix 3, iPhone X’i mi andıracak?

İnce çerçeveli telefon modasını en önce belirleyen firmalardan birisi de Xiaomi. Henüz Samsung, Apple, LG gibi üreticiler ince çerçeveli ekran tasarımına geçmeden önce, Xiaomi Mi Mix ile Çin’de fırtınalar estirmişti.

Mi Mix’in tek eksi yönü ise global pazara hayli geç gelmesi olmuştu. Aynı durumun Mi Mix 2 için de geçerli olduğunu söyleyebiliriz. Zira şu aralar Xiaomi Mi Mix ülkemizde 2200 TL bandından satılmakta. Açıkçası bu tasarım çizgisi için belirlenen fiyatın makul olduğunu söylemek mümkün.

Peki Xiaomi Mi Mix 3 nasıl bir tasarım çizgisine sahip olacak? Xiaomi Mi Mix serisinin ilk iki modelinde benzer bir çizgi izlemişti. Telefonun alt kısmında ufak bir çerçeve tarafı vardı. Çin kaynaklı bazı haberlere göre, Xiaomi Mi Mix 3 modelinde alt kısımdaki çerçeveyi de kaldıracak. Yani kabaca telefonun iPhone X benzeri bir tasarıma sahip olacağını söyleyebiliriz.

Üstelik telefonun arka paneli de iPhone X’i andıracak. Zira sızdırılan son görsel bu durumu gözler önüne seriyor. Xiaomi Mi Mix 3’te de ayni iPhone X’te bulunduğu gibi sol üst köşede dikey olarak konumlandırılmış bir çift kamera modülü yer alacak. Tek farklı nokta ise arka tarafta parmak izi okuyucusunun da bulunacak olması. Sızdırılan görsele aşağıdan göz atabilirsiniz.

Hugh Jackman, yeni Avengers’ta Wolverine’i canlandıracak mı?

Haberin Devamı