Yaşam Xiaomi Mi5'in Yeni Özelliği Ne Olacak?

Xiaomi Mi5'in Yeni Özelliği Ne Olacak?

Paylaş
Xiaomi Mi5'in Yeni Özelliği Ne Olacak?

Çin merkezli teknoloji şirketi Xiaomi, bir yandan yeni pazarlara açılmanın hazırlıklarını yaparken diğer yandan da yeni nesil amiral gemisi üzerinde çalışmalarını sürdürüyor.

Çin Devlet Fikri Mülkiyet Ofisi’nde Xiaomi’nin yeni patenti ortaya çıktı. Bu patentlere göre ise Xiaomi’nin yeni nesil amiral gemisinde parmak izi okuyucu sensörü yer alacak.

Haberin Devamı

Uygun fiyat etiketi ile satışa sunulması beklenen Xiaomi Mi5’in parmak izi okuyucu sensörü, “Home” –Ev- tuşu yerine dokunmatik tuşlarla bütünleştirilmiş bir şekilde yer alacak.

Patent başvurusuna göre parmak izi okuyucu sensörü taşıyan bölge ise darbelere karşı dayanıklı hale getirilecek. Aynı zamanda özelliğin şimdilik kimlik doğrulama için kullanılacağı belirtiliyor.

Xiaomi Mi5in Yeni Özelliği Ne Olacak

Ayrıca söylentilere göre Xiaomi Mi5’de; 2.7Ghz frekans hızında Snapdsragon 805 yonga seti, Adreno 420 GPU, 5.2-inç büyüklüğünde ve 2560x 1440 yani QHD piksel çözünürlüğünde ekran kullanılacak.

Telefonun ana belleği 3 GB. Cihazın; arka kamerası 16, ön kamerası ise 8 megapiksel. 3600 mAh batarya da telefonun diğer özellikleri arasında yer alacak.

Haberin Devamı

Xiaomi’nin yeni nesil amiral gemisi ne zaman tanıtılacak? Şimdilik bilmiyoruz. Yeni gelişmeler oldukça sizlere haber vereceğiz.

Hazırlıklı Olunması Gereken Siber Tehditler