Bilim - Teknoloji Xiaomi Türkiye’de mağaza açıyor!
Paylaş
Xiaomi Türkiye’de mağaza açıyor!

Xiaomi Türkiye mağazaları nerede açılacak bugün belli oldu. Xiaomi Türkiye mağazaları ile ülkemizde ilk defa fiziki bir satış kanalını faliyete geçirecek. Peki, Xiaomi Türkiye mağazası nerede açılacak?

Çinli dev Xioami, GearBest kanalı ile ülkemize resmi olarak geçtiğimiz aylarda giriş yapmıştı. Xiaomi Türkiye şimdi de işleri büyütüp, Apple Store ve Samsung Mağaza gibi ülkemizde ilk fiziki satış mağazasını açmaya hazırlanıyor.

Haberin Devamı

Xiaomi Mi Store olarak isimlendirilen bu satış mağazaları, nüfusun yoğun olduğu İstanbul’da açılacak. Xiaomi, ülkemizde bir değil tam iki adet Xiaomi Mi Store açılışını gerçekleştirecek.

Xiaomi Mi Store mağazalarından ilki Vadi İstanbul, ikincisi ise Forum İstanbul alışveriş merkezinde açılacak.

Xiaomi Mi Store‘da, Xioami’nin son ürünleri sergilenecek. Müşteriler bu mağazalara giderek, Xioami’nin ürünlerini de deneyebilecek. Fiyat politikasını ülkemizde de uygun tutan Xiaomi, fiziki mağaza olayı ile bazı devlerin ülkemizden çekilmesine neden olabilecek gibi görünüyor.

Sony, HTC ve LG gibi dev isimlerin son dönemde Çinliler ile rekabet edemediği açıkça ortada. Hatta son olarak Sony Mobile’ın Türkiye’den çekilebileceği bile gündeme gelmişti.

Haberin Devamı

Xiaomi Mi Store ile ülkemize fiziki mağaza ile giriş yapacak olan Xioami, piyasada kartların yeniden dağıtılmasına neden olacak gibi görünüyor. Bakalım dev isimler, Xioami’nin bu hamlesine nasıl yanıt verecek?

Joaquin Phoenix’li Joker filmi geliyor!