Bilim - Teknoloji Xperia Play'in fiyatı ve çıkış tarihi
Paylaş
Xperia Play'in fiyatı ve çıkış tarihi

Android'li PlayStation telefonu için artık geri sayıma geçildi. Peki bu çok özel cihaz ne zaman satışa sunulacak ve fiyatı ne olacak? Yazımızda açıklıyoruz!

SonyEricsson'un ilk duyulduğu günden itibaren büyük heyecan uyandıran PlayStation telefonu, resmi olarak Barcelona'da, Mobile World Congress 2011'de duyurulmuştu. Xperia Play'in 1GHz Scorpion işlemci, 512MB RAM, Adreno GPU gibi özellikleri, cihazı farklı kılan güçlü detaylar olarak dikkat çekmişti.

Haberin Devamı

Büyük Gün 1 Nisan

SonyEricsson'un bu yeni gözdesine dair son dönemde en çok konuşulan konu ise cihazın fiyatına ve ne zaman pazara sunulacağına dair. Daha önce resmi ağızlardan bahar aylarında vitrinlerdeki yerini almış olacak şeklinde gelen açıklamalar, bugünlerde beklentilerin yükselmesine neden oldu. Fiyat konusunda da yine çarpıcı söylentiler mevcut.

SonyEricsson pazara sunduğu güçlü cihazlarında standartların biraz üstünde bir fiyat politkası uygulaması, bu cihazın da hayli yüksek bir bedelle vitrinlerdeki yerini alacağı beklentisini doğurdu. Tüm bu söylentiler sürerken SonyEricsson İspanya'dan resmi bir açıklama geldi. Yapılan duyuruya göre SonyEricsson Xperia Play, Nisan ayının ilk günü satışa sunulmuş olacak. Öncelikle siyah renk seçeneği ile satılacak olan cihazın beyazı ise bir aksilik olmadığı takdirde 15 gün sonra vitrinlerdeki yerini alacak.

Haberin Devamı

Fiyat konusuna da değinen firma yetkilileri, PlayStation telefonunun kontratsız ve sim kilitsiz olarak 649€'luk bir fiyata sahip olacağını belirtiyor. Tahmin edildiği gibi hayli yüksek bir fiyatla pazara sunulan cihazın ülkemize ne zaman geleceği ve ne kadarlık bir fiyat etiketine sahip olacağı henüz bilinmiyor.

Daha fazlası için ShiftDelete.Net sitesini ziyaret edebilirsiniz.