Bilim - Teknoloji Xperia Z2 Compact bu mu?
Paylaş
Xperia Z2 Compact bu mu?

Sony'nin özellikleri pek de "küçük" olmayan küçük cebinin yeni modeli, bu resimdeki gibi olabilir!

Boyutu küçük ceplerin özelliklerinin de "küçülmesinden" hoşlanmıyorsanız, sizinle aynı fikirde olan Sony'yi yakından izlemenizde fayda var. Xperia Z1 Compact, "küçük" sayılabilecek ekranına rağmen, üst seviye ceplerle rekabet edebilecek güçlü özellikleriyle dikkat çekiyordu.

Haberin Devamı

Z1 Compact'ın yerini alacak Xperia Z2 Compact ise internette ilk kez kendini göstermiş olabilir. Japonca blog ATRPG'nin yayınladığı broşüre göre Z2 Compact (veya listedeki adıyla Xperia A2), 4.3 inç'lik, 720x1280 çözünürlüklü bir ekranla gelecek. 2.2GHz dört çekirdekli Snapdragon 800 işlemciye ve 2GB RAM'e sahip telefon, 16GB dahili depolama alanı sunacak.

Arka yüzü plastik olduğu söylenen telefonun ölçüleri ise 128 x 65 x 9.6mm. Xperia Z2 Compact, "gri siyah", beyaz, eflatun ve turuncu renk seçenekleriyle piyasaya sürülecek.


Cihazın özellikleri etkileyici olsa da, Snapdragon 801 işlemcili, 3GB RAM'li Xperia Z2'ninkilere yetişmiyor. Özelliklerin Xperia Z1 Compact'inkine çok benzemesi, sızıntı hakkında şüpheler doğuruyor. Sızıntı eğer gerçekse, Xperia Z2'nin ne kadar yenilik getireceği tartışılabilir.

Haberin Devamı

Resimlerle: 2014'te çıkacak 30 yeni cep bombası!

Kaynak: CHIP Online