Spor Ya hep ya hiç

Ya hep ya hiç

Paylaş
Ya hep ya hiç

Fenerbahçe Şampiyonlar Ligi 3'üncü ön eleme turu rövanşında bu gece Young Boys'u konuk edecek

Şükrü Saracoğlu Stadı’nda saat 21.15’te başlayacak zorlu karşılaşmayı Futbol Smart naklen yayınlayacak. Kanarya rakibini elerse play-off turuna adını yazdırıp Devler Ligi’ne kalma şansını sürdürecek. Aksi halde ise Fenerbahçe’nin Avrupa macerası bu sezon erken noktalanacak.

FENERBAHÇE NASIL TUR ATLAR?

İsviçre’de oynanan ilk karşılaşma 2-2 sonuçlanmıştı. Fenerbahçe 0-0 ve 1-1 gibi beraberliklerin yanı sıra her türlü galibiyet halinde turu geçen taraf olacak.

Normal süre 2-2 sonuçlanırsa uzatmalara gidilecek. 2-2’nin üstündeki gollü beraberlikler ile karşılaşmayı kazanması durumunda Young Boys bir üst tura çıkacak.

KOCAMAN: AVANTAJIMIZI KULLANACAĞIZ

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Young Boys önünde ilk maçta aldıkları 2-2’lik skor avantajını iyi kullanıp turu geçmek istediklerini söyledi. Kocaman, “Bizim için şu anda doğru ve iyi futbolun da ötesinde önemli olan şey turu geçmek” dedi.

Genç hoca transferde beklentisinin olduğunu ifade ederek “Forvet arayışı çok aleni. Gelenler ve gidenler için de 1 Eylül’e kadar transfer olacaktır. Güiza düzeldi.

Herhangi bir gelişme yaşanmadığı sürece Güiza’dan faydalanmak zorunda kalacağım” diye konuştu. Emre de saha ve seyirci avantajını iyi kullanıp turu geçeceklerini ifade etti.

Haberin Devamı