Türkiye (Son Dakika) Yaban domuzu şehre indi

Yaban domuzu şehre indi

Paylaş
Yaban domuzu şehre indi

Kırklareli'nde ormanlık alanda aç kalan yaklaşık 150 kilo ağırlığındaki yaban domuzu kent merkezindeki pazara girdi, 2 kişi yaralandı

Kırklareli'nde halk pazarına giren ve ortalığı birbirine katan domuz, altına aldığı 36 yaşındaki Sevcan Akıncı’nın sağ orta parmağını ısırarak kopardı. Kestane satan 41 yaşındaki Mustafa Bedir de, domuzun sol dizinin altından ısırması sonucu yaralandı. Saldırgan domuz, yaralanan Bedir ve pazar esnafı tarafından bıçaklarla vurularak öldürüldü.

Haberin Devamı

CEP TELEFONLARIYLA GÖRÜNTÜLEDİLER

Trakya Bölgesi’nin en büyük halk pazarlarından biri olan Çarşamba Pazarı’nda yaban domuzu paniği yaşandı. Aç kaldığı için ormanlık alandan kent merkezine indiği sanılan yaklaşık 150 kiloluk yaban domuzu, pazara alışveriş yapmak için gelenlerin arasına daldı.

Kalabalıkta koşturan domuz, alışveriş yapan 36 yaşındaki Sevcan Akıncı’ya saldırdı. Altına aldığı kadının sağ orta parmağını ısırarak koparan domuz, pazarda kestane satan 41 yaşındaki Mustafa Bedir’i de sol bacak diz altından ısırdı. Çevredeki diğer esnaf ve kestane satıcısı Bedir’in bıçaklarla vurması sonucu domuz öldü.

Büyük panik yaşanan pazarda yaralananlar tedavi altına alındı.Pazarın içindekilerden bazıları ölü domuzu cep telefonlarıyla görüntüledi.

Haberin Devamı

DHA

startFlvPlayer_Posta("divFlvPlayer8255","8255","201211","8255-4.jpg");