Gündem Yağ basıncındaki düşüş Atlasjet'i indirdi

Yağ basıncındaki düşüş Atlasjet'i indirdi

Paylaş
Yağ basıncındaki düşüş Atlasjet'i indirdi

Atlasjet'in İstanbul-Antalya seferini yapan uçağı, yağ basıncındaki azalma nedeniyle Isparta'ya iniş yaptı

İstanbul-Antalya seferini yaptığı sırada teknik arıza nedeniyle zorunlu olarak Isparta’ya indiği bildirilen Atlasjet Havayollarına ait uçakla ilgili şirket tarafından yapılan açıklamada, “İstanbul-Antalya seferini yapan uçağımız, yağ basıncında azalma gözlenmesi üzerine, ‘Yüzde 100 Uçuş Emniyeti’ politikamız gereğince en yakın havaalanına indirilmiştir” denildi.

Atlasjet Havayolları Kurumsal İletişim Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

“Bu sabah saat 07.30 kalkışla KK10 sayılı İstanbul-Antalya seferini yapmakta olan uçağımız, yağ basıncında azalma gözlenmesi üzerine, en yakın havaalanı olan Isparta Süleyman Demirel Havaalanına indirilmiştir. Antalya Havaalanına çok kısa bir mesafe kalmasına rağmen, uçuş emniyet prosedürleri gereği ve Atlasjet’in ‘Yüzde 100 Uçuş Emniyeti’ politikasına uygun olarak en yakın havaalanına inme kararı uyarınca yolculara gerekli anonslar yapılmış, uçak saat 08:25’de Isparta Havaalanına iniş yapmıştır.

08.30’da kapıları açılan uçaktaki yolcuların, Atlasjet tarafından tahsis edilen otobüslerle Antalya’ya transferlerine, saat 09.30 itibariyle başlanmıştır."

Faik KAPTAN/İSTANBUL, (DHA)

Haberin Devamı