Türkiye (Son Dakika) Yakalanması 1 saat sürdü

Yakalanması 1 saat sürdü

Paylaş
Yakalanması 1 saat sürdü

Ümraniye'de bir markette silahla soygun gerçekleştiren şüpheli, bir saat içinde yakalandı

Olay, dün saat 21.00 sıralarında Altınşehir Mahallesi'nde bulunan bir markette meydana geldi. Markete giren şüpheli, alışveriş reyonlarını gezdikten sonra bir paket çikolata alarak kasaya doğru yöneldi.

Haberin Devamı

Bu kişi daha sonra cebindeki silahı çıkararak, kasiyer kadından kasadaki paraları istedi. Korkuya kapılan market çalışanı, eli silahlı şüpheliye kasada bulunan 270 lirayı verdi. Şahıs olay yerinden hızla uzaklaşırken, çalışanlar durumu polise bildirdi.

Olay yerine gelen polis ekipleri, iş yerinin güvenlik kameralarını inceledi. Ümraniye Asayiş Büro Amirliği’ne bağlı ekipler, şüphelinin eşkalini bölgedeki tüm polislere bildirdi. Ekipler, soygun olayının yaşandığı marketin 500 metre uzağında, eşkale uygun bir kişinin kendilerini görünce kaçtığını farketti.

Polis ekipleri tarafından yakalanan 19 yaşındaki O.B.’nin üzerinde yapılan aramada, bir adet kuru sıkı tabanca ve 230 lira para ele geçirildi. O.B.nin polis sorgusunda suçunu itiraf ederek, çaldığı paranın 40 lirası ile uyuşturucu aldığını ve içtiğini söylediği öğrenildi. O.B.’nin daha önce de uyuşturucu madde kullandığı için gözaltına alındığı, mahkeme tarafından denetimli serbestlik tedbiri kararı verildiği belirtildi.

Haberin Devamı
startFlvPlayer_PostaV2("divFlvPlayer13177","13177","201311","13177-80989.jpg","Ümraniye'de market soygunu");

Olay anı marketin güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. Markete giren O.B.’nin önce içeride biraz dolaştığı daha sonra kasaya geldiği kamera kayıtlarında görüldü.

Kasaya geldiği sırada cebinden kuru sıkı tabancayı çıkaran O.B.’nin kasada bulanan kadına bir poşet uzattığı ve kadının da poşete paraları koyduğu görüldü.

DHA