Sabanur Kıraç Yakın zamanda terk edileceğinizi gösteren 10 işaret
HABERİ PAYLAŞ

Yakın zamanda terk edileceğinizi gösteren 10 işaret

Haberin Devamı

İçten içe ilişkinizde bir şeylerin ters gittiğini biliyorsunuz. Bilmeseniz şu an bu yazıyı okuyor olmazdınız. Evet ilişkinizde bir sıkıntı var.

Ama acaba bu sıkıntı yakında poponuza yiyeceğiniz tekmeden mi yoksa dönemsel olarak sevgilinizin yaşadığı başka bir sorundan mı kaynaklanıyor?


1- Sevgiliniz kendi başına kalmaya ihtiyacı olduğunu söylüyorsa

Bundan daha net bir “Terk edilmek üzeresiniz” işareti olamaz. Sevgiliniz dertlerini sizinle paylaşamıyor, sizi yakınlarında bile görmek istemiyorsa boşuna kendinizi kandırmayın, bu ilişki çoktan bitmiş.

2- Buluşmalarınız kısa sürüyorsa

Bir zamanlar kahvaltıdan gece yarısı çorbasına kadar beraberken son zamanlarda sevgilinizi beş dakika görseniz kendinizi şanslı sayıyorsanız alarm zilleri çalıyor demektir. Hele bir de o beş dakikayı siz talep etmişseniz, sevgiliniz buluşmamak için birbirinden yaratıcı bahaneler bulmuş ama sonunda ısrarlarınıza dayanamayıp pes etmişse hiç şansınız yok!

3- Hoşlanmayacağınızı bildiği şeyleri özellikle yapıyorsa

Terk etmeye yüreği olmayanlar, terk edilmeye çalışır. Sizi kendisinden soğutmak için elinden geleni ardına koymaz. Sizin siyah dediğinize beyaz der, yapma dediğinizi yapar, yapmanızı istediğinizi ise unutmuş numarası çeker. “İlişki bittikten sonra kimin terk ettiği umurumda değil” diyenlerdenseniz bekleyin ve terk edilin. “Yok boşuna gurursuz davranmaya hacet yok ben restimi çekeyim en azından şanım yürüsün” diyorsanız da elinizi çabuk tutun!

4- Planlarına sizi dahil etmiyorsa

Bu maddeyi açıklamama gerek var mı? Sevgiliniz sizi planlarına dahil etmiyorsa açıkça sizi yanında istemiyor demektir. Bunun kesinleşmesi için de üç vakte kadar size kapının yerini gösterebilir...

5- Telefonunuz eskisi kadar sık çalmıyorsa

Güne “Günaydın” mesajlarıyla başlayıp uykuya “Seni seviyorum”larla geçiş yapan bir çiftken şimdilerde ne aranıyor ne soruluyorsanız... Ve daha da kötüsü aradığınızda da ulaşamıyorsanız sona yaklaşmış olmanız muhtemeldir.

6- Ne yaparsanız yapın onu mutlu edemiyorsanız

Açıkça sevgilinizin size gıcık olduğunu hissediyorsanız... Size hiçbir şeyi doğru yapamadığınızı hissettiriyorsa... Ne derseniz kavga için bahane olarak kullanıyorsa içinde ilişkinizi çoktan bitirmiş olabilir.

7- Sizinle ilgili masraflardan kaçınıyorsa

Size özel günlerinizde bile hediye almak istemiyor, birlikte yapacağınız programlarda sizin paranızı ödemek istemiyor, maddi olarak da manevi olduğu kadar mesafeliyse bu yakında sizden ayrılmayı kafaya koyduğu anlamına gelebilir. “Zaten ayrılacağım, ne diye boşuna masraf yapayım” diyor olabilir...

8- İnsanların size kötü davranmasına izin veriyorsa

Arkadaşlarının ve ailesinin sizinle dalga geçmesine, sizi yok saymasına veya sizle ilgilenmemesine izin veriyorsa ve bu davranış yeniyse ortada görüneni benim gözünüze sokmam gerekmez sanırım.

9- Artık sizle kavga etmek için bile emek harcamıyorsa

Sadece çok kavga etmek değil, hiç kavga etmemek de ayrılık sinyalleri verebilir. Eskiden olsa saatlerce uzatacağı konuları umursamaması aslında sizi ve ilişkinizi umursamadığı anlamına gelir...

10- Sosyal medya paylaşımlarında varlığınızı gösteren hiçbir şey yoksa

Facebook, Instagram, Snapchat ve Twitter’da neredeyse çaycı Hüseyin Abi ile bile fotoğraf koyarken sizinle tek bir görseli bile yoksa... Birlikte gittiğiniz yerlerden sanki tek başına gitmiş gibi bildirimlerde bulunuyorsa... Selfie’lerine sizin eklemiyorsa sosyal medyada çoktan terk edilmiş sayılırsınız!

Sıradaki haber yükleniyor...
holder