Coşkun Türk Yakışır sana...
HABERİ PAYLAŞ

Yakışır sana...

Taraftarların bir tezahüratı var. “Yakışır sana... Yakışır sana... Şampiyonluk yakışır sana...” diye. Brezilya doğumlu ama kalpten Fenerbahçeli olan Alex’e de sarı-lacivertli forma altında hem 100’üncü golü atması hem de takımının 3 bininci golünde imzası olması yakıştı. Fanatik gazetesinden Tamer Bağlan belgelerle Alex’in Gaziantep maçında 100 değil 98’inci golü attığını yazmıştı.

[[HAFTAYA]]

Alex de attığı gollerle Bağlan’a “Al sana 100” diye mesaj gönderdi. İşin şakası bir yana Alex gibi bir futbolcuyu yanlış kulvarlarda tartışanlara Brezilyalı futbolcu sürekli ders veriyor ama onlar sınıfın haylaz çocukları gibi bildiğini okuyor. Yok günümüz futbolunda Alex gibilere yer yokmuş, yok Fenerbahçe’nin en büyük sorunu oymuş, yok faydasından çok zararı varmış... Muşlarla mışlarla olmuyor. Adam özel hayatıyla saha dışında, futbolculuğu ve profesyonelliğiyle saha içinde yeni yetişen futbolculara moda deyimiyle “Rol model”.

Haberin Devamı

Gelelim bir başka “Rol model”e... Görev bölgesinde Türkiye’nin tartışmasız en iyisi. Şu an Türkiye’den Avrupa’nın en önemli takımlarına transfer olabilecek az sayıda futbolcu varsa bunların başında Gökhan Gönül gelir. Alex’in attığı 3 golde de bir şekilde etkisi vardı. Asli görevi savunmayı iyi yaptığı gibi kanat bindirmeleriyle sağ kanat oyuncusu gibi de oynuyor. Bu görüntüsüyle İngiltere’nin birçok takımında rahatlıkla oynar. Ve yazımızı önemli bir uyarıyla bitirelim. Bu 5 gollü galibiyet teknik direktör Aykut Kocaman’ı yanıltmasın. Fenerbahçe öyle aman aman bir futbol oynamadı ve bu futbolla İstanbul Belediye karşısında zorlanır.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder