Dünya Yalancı Naomi

Yalancı Naomi

Paylaş
Yalancı Naomi

Naomi'nin eski menajeri Mia Farrow mahkemede, “ Naomi taşların elmas olduğunu ve kim tarafından gönderildiğini gayet iyi biliyordu." dedi

Batı Afrika ülkesi Sierre Leone’de zengin elmas rezervlerinden kaynaklanan iç savaşta 120 bin kişi öldü, binlerce kişi de sakat kaldı. Bu nedenle bölgede çıkarılan elmas ‘kanlı elmas’ diye anılıyor. Eski Liberya Devlet Başkanı Charles Taylor, Sierre Leone’deki isyancıları ‘kanlı elmaslar’ karşılığında silahlandırmakla suçlanıyor.

Haberin Devamı

Uluslararası Savaş Suçları Mahkemesi’nde yargılanan Taylor’un 1997’de top model Naomi Campbeel’a kesilmemiş dev bir elmas hediye ettiği ileri sürülmüştü.

Gece boyunca flört etmişler

Savcılar, bu hediyenin ‘kanlı elmaslardan’ biri olduğunu iddia etmiş, Naomi’yi mahkemeye çağırmıştı. Naomi 6 Ağustos’ta Hollanda’nın Lahey kentindeki mahkemeye katılmış “Ben onları kimin gönderdiğini ve elmas olduğunu bilmiyordum” diyerek iddiaları yalanlamıştı. Dün mahkemeye Naomi’nin eski menajeri olan aktris Mia Farrow katıldı. Mia Farrow, “Taşların elmas olduğunu ve kim tarafından gönderildiğini gayet iyi biliyordu. Taylor ile bütün gece flört etmişlerdi” diyerek Naomi’yi yalanladı.