Gündem Yalancının mumu...

Yalancının mumu...

Paylaş
Yalancının mumu...

Yalancının mumu...

Balıkesir’in Bandırma ilçesinde, bir kepçe operatörü, "patronunun gözüne girebilmek için" jandarma ekiplerine yalan ifade verdiği gerekçesiyle gözaltına alındı.

Haberin Devamı

Alınan bilgiye göre, ilçede faaliyet gösteren bir hafriyat firmasında kepçe operatörü olarak görev yapan A.A, jandarma ekiplerine başvurarak, Eski Ziraatli köyü yakınlarında 4 kişinin, kullandığı iş makinesinin önüne geçerek durdurduklarını, daha sonra kendisini araçtan indirerek dövdüklerini öne sürdü.

A.A, tüm çabalarına rağmen bu kişilerin iş makinesini plakasını alamadığı bir kamyona yüklemeye çalıştıklarını, ancak kepçenin anahtarının kırılması üzerine girişimlerinde başarısız olarak kaçtıklarını belirtti.

Başvuru üzerine harekete geçen güvenlik güçleri, olayın geçtiği yerin yakınlarındaki vatandaşların ifadelerine başvurdu.

Bölgedeki güvenlik kameralarının kayıtlarını da inceleyen ekipler, olayla ilgili herhangi bir delil bulamadı. Durumdan şüphelenen jandarma ekipleri, yeniden A.A’nın ifadesine başvurdu.

Haberin Devamı

Çelişkili ifadeler verdiği bildirilen A.A’nın, "işini kaybetmemek ve patronunun gözüne girebilmek için" böyle bir yalana başvurduğunu söylediği belirtildi.

Güvenlik güçlerince, "yalan beyanda bulunmak" suçundan gözaltına alınan ve sorgulamasının ardından adliyeye sevk edilen A.A, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.