Dünya Yalınayağa zincir

Yalınayağa zincir

Paylaş
Yalınayağa zincir

Amerika'da sayısız soyguna imza atan 17 yaşındaki Colton Harris-Moore iki yıldır firardaydı. Facebook'ta binlerce hayranı olan 'Çıplak ayak' lakablı Colton Harris-Moore Bahamalar'da yakalandı

Bahamalar’da yakalandı

Haberin Devamı

Amerika’da sayısız soyguna imza atan Colton Harris- Moore’un 2 senelik firarı Bahamalar’da son buldu. İllionis’ten çaldığı uçakla Bahamalar’da bir adaya inen ünlü “çıplak ayaklı haydut’un şansı bu sefer yağver gitmedi. Bir haftadır Bahamalar’da saklanan Colton Harbour Adası’nın marinasında bir güvenlik görevlisi tarafından fark edildi.

Güvenlik görevlisinin polise haber vermesi üzerine Colton, marinada duran bir yatla kaçmaya çalıştı. Ancak polisin yatın motoruna ateş etmesiyle kaçacak yeri kalmayan Colton yakalandı.

2008’de cezaevinden kaçtı

İlk cezasını 15 yaşında alan Colton 2008 yılında kaldığı yarı açık cezaevinden kaçmıştı. Genç haydut o günden beri Amerika’nın çeşitli eyaletlerinde dolaşarak evleri, lokantaları soyuyordu.

Haberin Devamı

Colton “çıplak ayaklı” lakabını daha önce bir uçak çaldıktan sonra hangarda bıraktığı çıplak ayak izleriyle almıştı. Arkasında bıraktığı esprili mesajlarla ‘kahramana dönüşen’ Colton’un internetteki sosyal paylaşım sitesi Facebook’ta 70 bin hayranı var.