Eğitim - Kariyer Yalova Üniversitesi'nden Kızılay'a kan bağışı

Yalova Üniversitesi'nden Kızılay'a kan bağışı

Paylaş
Yalova Üniversitesi'nden Kızılay'a kan bağışı

Türk Kızılayı'nın yıl boyunca sürdürdüğü kan bağışı kampanyasına bir destek de Yalova Üniversitesi'nden geldi. Yalova Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Güler Alkan'ın da destek olduğu kampanya, öğrencilerin yanı sıra akademik ve idari personel tarafından da yoğun ilgi gördü

Yalova Üniversitesi, Türk Kızılayı tarafından sene boyunca düzenlenen kan bağışı kampanyasına destek olmak amacıyla merkez yerleşkesi içinde kurulan kan bağışı noktalarına akın etti. Başta Yalova Üniversitesi Rektör Vekili Prof.Dr. Güler Alkan olmak üzere çok sayıda akademik ve idari personel, kan bağışında bulunarak Türk Kızılayı'na destek verdi.

1 KAN 3 HAYAT KURTARIYOR

Yalova Üniversitesi'nin kan bağışı konusunda üst düzey bir duyarlılığa sahip olduğunu belirten Türk Kızılayı Kan Bağışı Kazanım Uzmanı Faika Eroğlu , "Burada ciddi bir potansiyel var. Öğrenciler kan bağışının öneminin farkında. Yalova Üniversitesi'nin tüm öğrencilerini kan bağışı için standımıza bekliyoruz. Verecekleri bir kan, üç hayat kurtaracak. Bizler hastalarımız adına kan talebinde bulunan aracılarız. Bu nedenle herkesin yardımını bekliyoruz. Bir gün hepimizin kana ihtiyacı olabilir" diye konuştu.

Haberin Devamı