Gündem Yalova'daki yangın kontrol altına alındı

Yalova'daki yangın kontrol altına alındı

Paylaş
Yalova'daki yangın kontrol altına alındı

Yalova'da Topcular Feribot İskelesi'nin karşısında kurulu plastik fabrikasında çıkan yangın 2 saat sonra kontrol altına alındı

Bugün saat 13.00 sıralarında, Yalova yakınlarındaki Kılıçköy Mevkii’ndeki Beno Plastik Ambalaj ve Kalıp San. Tic. Ltd. Şti adlı fabrikanın depo bölümünden alevler yükselmeye başladı.

Haberin Devamı

Gıda, tarım, otomotiv, lojistik, elektronik, kimya ve tekstil gibi birçok sektörde gereksinim duyulan, ’taşıma ve depolamaya’ yönelik plastik ürünlerin imal edildiği, Yalova- Karamürsel karayolunda Topçular Feribot İskelesi’nin karşısındaki fabrikadaki yangının söndürülmesi için çok sayıda itfaiye aracı ile ambulans bölgeye gönderildi.

Yalova Vali Vekili Cezmi Türk Göçer, gazetecilere yaptığı açıklamada, fabrikadaki yangına, Yalova, Bursa, Kocaeli, Çiftlikköy, Altınova ve Taşköprü’den itfaiye ekiplerinin müdahale ettiğini bildirdi.

Çıkış nedeni araştırılan yangının yaklaşık iki saatte kontrol altına alındığını belirten Göçer, "Soğutma ve hasar tespit çalışmaları devam etmektedir" ifadesini kullandı.

Haberin Devamı

AA