Dünya Yamyamların dehşet duruşması

Yamyamların dehşet duruşması

Paylaş
Yamyamların dehşet duruşması

16 yaşındaki kızı öldürüp patatesle yediler

16 yaşındaki kızı öldürüp, parçalayıp, patatesle yiyen iki yamyam Rus'un davası, juri üyelerinin kızın fotoğraflarına bakarken dayanamamaları üzerine ertelendi. 20 yaşındaki Maxim Golovatskikh ve arkadaşı Yury Mozhnov'un, Karina Barduchian'ı banyoda boğduktan sonra vücudunu parçalayıp, patatesle pişirdikten sonra, komşularına sundukları iddia ediliyor.

Haberin Devamı

Davaya ara verilmeden önce, Ekaterina Zinovyeva mahkemede Ocak 2009'daki cinayet gecesi arkadaşlarıyla parti verdiklerini anlatıyordu. Golovatskikh'le sevgili olan Karina'nın gece onda kaldığını söyleyen Ekaterina, "Maxim ve Karina banyoya birlikte gittiler ve ben de yatağa yöneldim" dedi. "Uyumak üzereydim ancak su sesleri ve bazı gürültüler duydum ama endişelenmedim. Bir süre sonra uyandım ve ne olduğunu kontrol etmeye karar verdim."

"Banyoya yöneldim ama Yury beni durdurup, yatağa dönmemi söyledi. Daha önce Karina'yı öldürmekle ilgili şaka yapmışlardı ama tabii ki ciddi olduklarını bir an bile düşünmemiştim" şeklinde konuşan Ekaterina, ertesi gün işten eve geldiğinde Maxim ve Yury'nin kendisine etli patates yemeği sunduklarını ve yemeği yediğini belirtti.

Haberin Devamı

İki erkeğin, Karina'nın vücudundan geriye kalanları çöp poşetlerine sakladıkları iddia ediliyor. Savcı Andrei Lavrenko "Kurbanın cesedini parçaladılar, bir kısmını yediler ve kalanları da çöpe attılar" açıklamasını yaptı. Açıklama yapan bir polis yetkilisi, ikilinin cinayeti hemen kabul ettiğini, sarhoş ve aç oldukları için yaptıklarını söylediklerini açıkladı. Duruşmaya önümüzdeki hafta devam edilecek.

Milliyet.com.tr