Spor Yanal'dan Webo hamlesi

Yanal'dan Webo hamlesi

Paylaş
Yanal'dan Webo hamlesi

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal'ın, Galatasaray karşısında son haftaların golcüsü Emenike'yi yedek oturtabileceği iddia edildi

Fenerbahçe'de derbi seferberliği yaşanıyor. Sarı Lacivertli takımda teknik heyet ve futbolcular video görüntüleri rakibi ezberlerlerken, taraftarlar da dev maça bilet bulabilmek için birbirleri ile yarışıyorlar.

Sarı Lacivertli camiada ligin kırılma noktalarından biri olarak görülen dev derbi için hazırlıklar devam ederken cezalı Alper Potuk dışında eksik yok. Fenerbahçe sağlık heyeti tarafından sakatlıkları bulunan tüm oyuncuların tedavisi tamamlandı ve takımla birlikte çalışmalara verilmiş durumda.

Bir süredir takımdan ayrı kalan Gökhan Gönül ve Raul Meireles'in maç eksiklerinin giderilmesi adına Teknk Direktör Ersun Yanal tarafından çalışmalarda çift kale maç uygulamalarının sayısı da arttırıldı.

İki oyuncunun da dev derbide ilk onbirde olmaları beklenirken Yanal'ın kazanan takımın hücum hattında tek bir değişiklik yapabileceği gelen haberler arasında. Son 3 haftada 4 gol atmasına karşılık derbi maçın taktiği gereği Emenike'nin yerine sahaya Webo'nun çıkabileceği iddia edildi.

Ersun Yanal'ın rakibin üzerine baskı kuracak bir onbirle sahaya çıkmayı düşündüğü, ikinci yarıda yorulan rakip savunmayı sprintleri ile fark yaratan Emenike ile geçmeyi hedeflediği bildirildi.

Yanal'ın oyuncuları ile yaptığı toplantıda seyirci beklentisi konusunda da uyarılarda bulunduğu ve golün gecikmesi halinde tribünlerden gelebilecek uğultulara kulaklarını tıkayarak son dakikaya kadar galibiyeti kovalamaları telkininde bulunduğu ifade edildi.

Sarı Lacivertli taraftarlarda derbiye bilet bulmak için yoğun telaş içerisindeler. Karşılaşmanın biletleri bugünden itibaren internetten satışa çıkarken, bir kısım biletlerin karaborsaya düşmesi tepki çekti.

LİGTV

Haberin Devamı