Türkiye (Son Dakika) 'Yanar mı yanmaz mı' şakası kamyonu kül etti!

'Yanar mı yanmaz mı' şakası kamyonu kül etti!

Paylaş
'Yanar mı yanmaz mı' şakası kamyonu kül etti!

İstanbul Mahmutbey'de içi strafor dolu bir kamyon alev alev yandı. İddiaya göre kamyonu kullanan şoför ile şantiyede çalıştığı öğrenilen bir işçinin, 'yanar mı yanmaz mı' şakası kamyonu kül etti

İddiaya göre içi strafor dolu bir kamyonun şoförü ile şantiyede çalıştığı öğrenilen bir işçi, 'straforlar yanar mı yanmaz mı' şakasına girdi.

KAMYON KISA SÜREDE ALEV ALDI


Biri yaktığı çakmakla straforu tutuşturdu. Bu sırada kamyon içinde bulunan çok sayıda strafor kısa sürede alev aldı. Yangının büyümesi üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale etti.


YAKIT DEPOSUNDA PATLAMA OLDU


Yangın sırasında kamyonun yakıt deposunda patlama meydana geldi. Patlamada, Başakşehir İtfaiyesi Grup Amiri Ersin Gezer, yüzünden ağır yaralandı. Yaralı amir, arkadaşlarınca itfaiye aracıyla Bağcılar’daki bir özel hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Ekiplerin müdahalesiyle söndürülen yangın sonucu kamyon kullanılamaz hale gelirken, bir itfaiye aracında da hasar oluştu.

"MAZOT DEPOSU PATLADI, YER SALLANDI"


Olayı gören bir görgü tanığı, “İş yerinden çıktım, bayağı bir duman kapladığını gördüm. Ben de koşarak geldim, baktım araba yanıyormuş. O esnada arabanın mazot deposu patladı. Yer sallandı, biz de geri kaçtık” dedi. Kamyonda meydana gelen yangını söndüren itfaiye ekipleri daha sonra soğutma işlemi başlattı.

Haberin Devamı