Türkiye (Son Dakika) Yangından sonra kayboldu!

Yangından sonra kayboldu!

Paylaş
Yangından sonra kayboldu!

Gaziantep'te, yanan bir evde dumandan etkilenmemesi için dışarı çıkarılarak kapı önüne bırakılan 15 günlük Ayaz bebeğin bir kadın tarafından kaçırıldığı iddia edildi

Olay, öğleden sonra Ulaş Mahallesi’nde meydana geldi. Kiya ailesinin evinin yatak odasında henüz belirlenemeyen nedenden dolayı yangın çıktı. Alevlerin büyüdüğünü gören aile fertleri iddiaya göre odada bulunan 15 günlük Ayaz bebeği dumandan etkilenmemesi için dışarı çıkarıp kapının önüne bıraktı. Aile ve komşularının ihbarıyla gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale etti.

Kısa bir süre sonra bebeğin yerinde olmadığını gören anne Emine Kiya, durumu polise bildirdi. İhbar üzerine harekete geçen polis, Ayaz bebeğin kimliği belirsiz bir kadın tarafından alındığı bilgisine ulaştı. Polis, kayıp bebeği bulmak için çalışma başlattı.

5 yaşında Berat isminde bir çocukları daha bulunan ve bebeğinin kaybolduğu haberini alan tekstil fabrikasında muhasebeci olarak çalışan 31 yaşındaki Ali ve 24 yaşındaki anne Emine Kiya sinir krizleri geçirdi. Komşularının desteğiyle ayakta durabilen Ali ve Emine çifti, bebeklerinin bir an önce bulunmasını istedi.

Emine Kiya’nın teyzesi Münevver İnce, bebeğin kaçırıldığını iddia ederek, "Bebeği teyzesinin kızı yangından etkilenmemesi için kapının önüne bırakmış. Kapının önünde bekleyen bir kadın da bebeği alarak kucağında tutmaya başlamış. Bebek şu an kayıp ve ortada yok. Kimin aldığını, götürdüğünü bilmiyoruz” dedi. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Metin Faruk TAMER/GAZİANTEP, (DHA)

Haberin Devamı