Gündem 'Yanına geleceğim'

'Yanına geleceğim'

Paylaş
'Yanına geleceğim'

Tarsus'ta düşen uçakta ölen Alper Şen'in düzenlenen cenaze töreninde nişanlısının tabuta sarılıp “Beni çağır, yanına geleceğim” diye ağlaması yürekleri dağladı

PİLOT OLACAKLARDI

Haberin Devamı

Tekirdağ Çorlu’da bir havacılık şirketinde çalışan Hüsamettin Şen’in oğlu Alper Şen (31) babası gibi pilot olmak istiyordu. Alper Şen, babasının çalıştığı şirkette uçuş eğitimi alıyordu.

Alper Şen, Türk Hava Yolları’nda (THY) kabin memuru olan ve kendisi gibi pilot olmak isteyen Erkan Gürkan (25) ile birlikte geçen cuma günü uçuş tecrübelerini artırmak amacıyla Adana’dan havalanmıştı. Tarkim Havacılık Akademisi’ne ait Piper Tomahawk tipi tek motorlu uçağı Alpen Şen kullanıyordu.

GALATASARAY BAYRAKLI VEDA

Uçak Mersin Tarsus’ta bir portakal bahçesine çakıldı. Uçakta bulunan Alper Şen ve Erkan Gürkan olay yerinde hayatını kaybetti. Pilot adayı Alper Şen’in cenazesi memleketi Tekirdağ Çorlu’da dün toprağa verildi.

Haberin Devamı

Alper Şen’in cenazesinde gözyaşları sel oldu. Törene AK Parti Tekirdağ Milletvekili ve TBMM İç İşleri Komisyonu Başkanı Ziyaettin Akbulut da katıldı. Alper Şen’in arkadaşları, pilot adayının tabutunun üstüne fanatik taraftarı olduğu Galatasaray’ın bayrağını ve atkısını serdi.

‘KAZA DEĞİL SABOTAJ’ İMASI

Alper Şen’in 2 ay sonra evlenmeyi planladığı nişanlısı Özlem Seki’nin tabuta sarılarak “Beni çağır, istediğin zaman yanına geleceğim” demesi yürekleri dağladı.

Alper Şen’in babası Hüsamettin Şen “Bu kaza iki sebepten meydana gelmiş olabilir. Dümen kuyruk kısmından kurtulmuş olabilir. Bu nedenle uçağı kaldıramamışlardır. İkinci sebebi aklıma getirmek bile istemiyorum. O kadar mesafeden o uçağın düşmesine imkan yok. Bir yerde hata var ama nerede?” diye konuştu.