Siyaset Yanıtı davayla verdi
Paylaş
Yanıtı davayla verdi

Kılıçdaroğlu'na manevi tazminat davası açan Erdoğan, kendisini 'ihanet'le suçlayan MHP Lideri Bahçeli'ye de dava açtı

ÖNCE DUBAİ

Haberin Devamı

Başbakan Tayyip Erdoğan, siyasi rakiplerinin kendisine yönelik sözlerini affetmiyor. Erdoğan, “Dubai anlaşmasıyla ülkeyi sattın” diyen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na 50 bin TL’lik manevi tazminat davası açmıştı. Başbakan dün biri Kılıçdaroğlu’na, diğeri ise MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye iki dava daha açtı.

SONRA E-MUHTIRA

Kemal Kılıçdaroğlu önceki gün 27 Nisan 2007’deki e-muhtıranın AK Parti’nin tekrar iktidara gelmesi için verildiğini öne sürmüş, dönemin Genelkurmay Başkanı emekli Orgeneral Yaşar Büyükanıt ile Başbakan Tayyip Erdoğan’ın işbirliği yaptığını iddia etmişti. Erdoğan bu iddiası nedeniyle Kılıçdaroğlu’na yeni bir manevi tazminat davası açtı.

10 BİN TL İSTEDİ

MHP Lideri Devlet Bahçeli de önceki gün Hatay Dörtyol’da 4 polisin şehit olmasıyla sonuçlanan terör saldırısının ardından, “Başbakan etnik bölücülüğün taşeronluğuna soyundu. AKP Hükümeti ihanet içinde” demişti. Erdoğan bu sözleri nedeniyle Bahçeli’ye dün 10 bin TL’lik manevi tazminat davası açtı.

Haberin Devamı

‘MAAŞIMA EL KOYSUN’

MHP Lideri Devlet Bahçeli, Başbakan Erdoğan’ın kendisine çok sayıda dava açtığını hatırlatan gazetecilere dün ilginç bir yanıt verdi. Bahçeli Erdoğan’a şöyle seslendi: Kendisine daha kolay bir yol tavsiye ediyorum. Meclis Başkanı (Mehmet Ali Şahin) da kendi partisinden. Bütün maaşlarıma el koysunlar.