Gündem Yankesici taktiği kameraya böyle yansıdı

Yankesici taktiği kameraya böyle yansıdı

Paylaş
Yankesici taktiği kameraya böyle yansıdı

Fatih'te 3 yankesicinin, caddede yürüyen bir vatandaşın cebinden cüzdanını alma anı güvenlik kameralarına yansıdı

Yankesicilerin cüzdanı alma anında uyguladıkları taktik görenleri hayrete düşürdü. Eminönü’nde 3 yankesici, cadde üzerinde gözüne kestirdikleri bir vatandaşı akıllara durgunluk veren yöntemle soydu. Yaşanan hırsızlık anları güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

startFlvPlayer_PostaV2("divFlvPlayer20340","20340","201408","20340-173314.jpg","1", "0","Fatih'te organize yankesicilik");

Kameralara yansıyan görüntülerde, yankesicilerden biri elinde gazete ile vatandaşı arkadan takip ederken diğer yankesici ise şahsın önünde yürüyor. Üçüncü yankesici de, vatandaş kendisine yaklaştığı anda vatandaşın önünde yürüyen yankesici arkadaşına saldırarak dövmeye başlıyor.

Olay sırasında bir an paniğe kapılan vatandaşın dalgınlığından yararlanan arkadaki yankesici, şahsın cebinden cüzdanını alarak uzaklaşıyor. Kavgaya odaklanan vatandaş ise durumdan habersiz yoluna devam ediyor.

Görenleri hayrete düşüren yankesicilik cadde üzerindeki bir dükkanın güvenlik kameralarına saniye saniye yansıyor. Bölgede artan şikayetler üzerine güven timleri şahısları suçüstü yakalayarak gözaltına aldı.