Magazin 'Yanlış adamla vakit harcamam'

'Yanlış adamla vakit harcamam'

Paylaş
'Yanlış adamla vakit harcamam'

22 yaşındaki şarkıcı-söz yazarı Taylor Swift ile erkek arkadaşı Conor Kennedy'nin birkaç ay süren ilişkilerini yakın zamanda bitirmiş olduklarını Us Weekly geçen hafta özel haber olarak vermişti. Ayrılık sonrası Swift, Cosmopolitan dergisinin Aralık sayısında yürümeyen ilişkilerini bitirme becerisi ile ilgili büyük laflar etti

İlişkilerini hangi aşamada sonlandırması gerektiğini öğrendiğini belirten Swift: “Yanlış olduğuna inandığım kişi ile asla çok vakit harcamadım ve bu tavrımla gurur duyuyorum,” dedi.

Şarkıcının Kennedy’den önceki erkek arkadaşları içerisinde Jake Gyllenhaal, Joe Jonas, Taylor Lautner, John Mayer ve Cory Monteith bulunuyordu.


Swift’in bu tavrı, geçmişte yaşadığı acı veren ve büyük çoğunluğu medya önünde gerçekleşen ayrılıklarından dolayı şarkıcının artık daha temkinli davrandığını düşündürdü.

İlişkiyi zora sokan, araya bir süre mesafe koymak isteyen ya da aldatan hiç kimseyle uğraşamayacağını belirten Swift, artık doğru olmadığını hissettiği herhangi bir ilişkide asla bulunmak istemediğini söyledi.

Şarkıcı yeni tanışacağı bir kişi ile ilişkiye başlamak için o kişiden açıklanamaz bir kıvılcım alması gerektiğine inanıyor.

Son zamanlarda mesleğinde elde ettiği başarılara rağmen, şarkıcı mesleki geleceğinin yanı sıra farklı bir geleceğin de planlarını yapıyor. Swift, bu sıralar kariyerine önem verdiğini fakat vakti geldiğinde kendisini çocukları için herşeyi yapan bir anne olarak görebildiğini söyledi.

Haberin Devamı