Dr. Haydar Dümen Yanlış yola sapmayın
HABERİ PAYLAŞ

Yanlış yola sapmayın

Haberin Devamı

Genç kızlar narin birer çiçek. Gençliğin verdiği enerjiyle kanları kaynıyor, aşık olmayı bekliyorlar. Ama erkekler sabırsız. Kızları oyuncak gibi görüyor, ağlatıyor ya da hevesleri geçince terk ediyorlar. Beyler, yanlış yollara sapıp kızları üzmeyin

Evlenince kan gelir mi?

27 yaşında kızım. Mastürbasyon yaparken biraz acı ile birlikte 3-4 damla kan gelmişti. Evlediğimde yine benden kan gelir mi?

CEVAP

Sevgili kızım, evlendiğinde kan gelebilir de gelmeyebilir de. Dahası bu konuda jinekolojik muayeneden geçsen bile bir oran içinde doktor ile kanın gelip gelemeyeceğini tam bilemez.

Sevgilim hamile mi?

23 yaşındayım. Kız arkadaşımla sürtünme yoluyla ilişkiye girdik. Ben boşaldım ama pantolonlarımız ve iç çamaşırlarımız vardı. Sizce kız arkadaşımın hamile kalma olasılığı var mı? Adetinin geciktiğini söylüyor.

CEVAP

Değerli okurum, hiç üzülme. Psikolojik sıkıntı yaşıyor. Kız arkadaşın hamile deği.

Geneleve gideceğim ama...

20 yaşındayım. İlk cinsel deneyimimi yaşamak için bu hafta geneleve gideceğim. Giderken yanımda prezervatif götüreceğim ama bir hastalık kapmaktan korkuyorum.

CEVAP

Değerli okurum, kapmayacağına inanıyorum.

Erken boşalıyorum

Düzenli bir cinsel hayatım var. Erken boşalma için ne önerebilirsiniz?

CEVAP

Değerli okurum, evlilik koşullarında bu durum tedavi edilebilir. Ama uzaktan önerilerle olmaz. Bu kadarını bilmeni isterim.

Kadınlara yaklaşmak bile istemiyorum

17 yaşındayım. 2 ay önce mastürbasyon yaptım ve ilk kez boşaldım. O günden sonra kadınlara yaklaşmak bile istemiyorum. Ne yapayım?

CEVAP

Sevgili çocuğum, biraz daha sabırlı ol. Yaşın daha çok küçük. Gelişme çağındasın. Aklını cinsellikle bozma. Geleceğin kuyusunu kazma. İçine düşüp boğulma. Kadına, kıza yaklaşma yaşın değil daha. Sonra pişman olursan zorluk yaşarsın. Doğanın üzerine gidip zorlama. Yani iştahsız yemek yeme.

Tatmin edemiyorum

29 yaşındayım ve penisim 11 santim. 1.70 boyunda, 90 kiloyum. İlişkiye girdiğim kişiyi penis boyum yüzünden tatmin edemiyorum. Bana öneriniz var mı?

CEVAP

Değerli okurum, 6 ayda 20 kilo ver. Sonra beni yeniden ara.

Gebe mi?

Sevgilimle sevişirken cinsel organına boşaldım. Kız arkadaşımın hamile kalma olasılığı var mı? Bir süredir kahverengi bir akıntı başladı. Acaba neden?

CEVAP

Değerli okurum, hamile falan değil. Siz durmadan yaramazlıkları yapın, sonra telaşa kapılın. Gelip benim kapımı çalın. Fazla azmayın. Ailenizle, okulunuzla aranızı bozmayın. Kuyunuzu da kazmayın.

Hamile kalır mı?

Kız arkadaşımla ilişkiye girdik, kızlık zarı yırtıldı, kan geldi. Her ilişkiden sonra kızdan kan geliyor, acı çekiyor. Bir de hiç korunmadık, hamile kalma ihtimali var mı?

CEVAP

Değerli okurum, kız kasıyor kendini. Bir parça doku sıkılığı olsa gerek. Sen de bu konuda anladığım kadarıyla acemisin. Dikkat edin. Gerekirse bir uzmandan bilgi alın. Kızın cinselliği sağlam yere otursun. Acı korkusuyla geleceğini korkutmasın. Bu acıyı da önlüyoruz.

Sevgilime hastalık bulaşır mı?

28 yaşındayım. Penisimde sivilce var. Kız arkadaşımla ilişkiye girmiştim, sivilce patlamış. Acaba kız arkadaşıma hastalık bulaşmış mıdır?

CEVAP

Değerli okurum, merak etme, hiçbir şey olmadı, olmayacak. Ama her zaman temizliğe dikkat.

Şap koysam mı?

Günde 7 kez mastürbasyon yapıyorum. Bazen dersten izin alıp çıktığım bile oluyor. Sokakta gördüğüm her kadından etkileniyorum. Sizce şap alıp yemeklere koysam faydası olur mu?

CEVAP

Yaramaz çocuk, şapı mapı bırak. Hapı yut, hapı. Hangi hapı biliyor musun? Akıl ve irade hapını. Kutu kutu yut.

Bu durumda sana hiç kimse yardım edemez. Sonun ne olacak? Evleneceksin. Kadın yatakta, sen banyoda mastürbasyon peşinde. Demedi deme.

Çünkü irade yama tutmuyor. Ona senin beyninden kaynak yapman lazım.

Kan geldi bir şey oldu mu?

19 yaşındayım. Penisim 11 santim. Bu normal mi? Kız arkadaşımla ilişkiye girdik, biraz kan geldi. Bir şey olmuş mudur?

CEVAP

Değerli okurum, penisinin boyu seni idare eder ama kız arkadaşına bir şey olmuşa benziyor. Geçmiş olsun, kolay gelsin.

Bunu bil. Ama bir ihtimal yarı yırtılma ya da zedelenme söz konusu olduğundan daha da üzerine gitme, sonra altından kalkamazsın.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder