Magazin Yapımcılığa soyunan Nejat İşler, Erdal Beşikçioğlu ile anlaştı

Yapımcılığa soyunan Nejat İşler, Erdal Beşikçioğlu ile anlaştı

Paylaş
Yapımcılığa soyunan Nejat İşler, Erdal Beşikçioğlu ile anlaştı

Kitapçılık, bar işletmeciliği, kulüp yöneticiliği derken Nejat İşler şimdi de yapımcılığa soyundu. Yakışıklı oyuncu ilk projesi için daha önce birlikte kamera karşısına geçtiği Erdal Beşikçioğlu ile anlaştı

Nejat İşler, 2 yıl önce geçirdiği septik şok sonrası ölümden dönmüş sevenlerini korkutmuştu. Yoğun bir tedavi sonrası sağlığına kavuşan yakışıklı oyuncu, Serenay Sarıkaya ile başrolü paylaştığı 'İkimizin Yerine' ile oyunculuğa hızlı bir dönüş yapmıştı. İşler, şimdi de yapımcılığa soyundu. Habertürk'ten Serkan Öztürk'ün haberine göre ilk projesinin hazırlıklarını gizlilikle yürüten oyuncu, Behzat Ç. dizisinde birlikte rol aldığı Erdal Beşikçioğlu ile anlaştı.

ÜNLÜLERE KÜÇÜK ROLLER


Türk filmlerinin son yıllarda gişede elde ettiği yüksek hasılatlar, oyuncuları yapımcı olmaya teşvik ediyor. Özcan Deniz, Mahsun Kırmızıgül, Şahan Gökbakar ve Erkan Petekkaya gibi isimlerin ardından Nejat İşler de kendisinin yazıp yöneteceği ve rol alacağı bir film için kolları sıvadı. Başrol için Erdal Beşikçioğlu ile anlaşan oyundu, yakın dostu olan birçok ünlü isme de filminde küçük roller verecek. İşler, filmi için önümüzdeki yaz 'motor' diyecek.

Haberin Devamı