Spor Yaprak dökümü başladı

Yaprak dökümü başladı

Paylaş
Yaprak dökümü başladı

UEFA'ya verilen listede Zokora, Bamba, Sapara, Janko ve Cech yer almadı

Didier Zokora: Arap kulüpleri istiyor

Haberin Devamı

Bordo-Mavililer’in en çok başını ağrıtan isimlerin başında Zokora geliyor. İzinsiz olarak Davraz kampına katılmayan ve Trabzonspor’dan ayrılmak isteyen tecrübeli orta saha, kente gelerek yönetimden bonservisini istemiş ancak, “Bonservisini getir, istediğin yere git” cevabı almıştı.

Yönetim yüksek maliyetinden dolayı bu oyuncudan bir an önce kurtulmak istiyor. Fildişili oyuncunun menacerinin 3-4 Arap kulübüyle temasa geçtiği ve yakın zamanda bir kulüple anlaşma sağlanacağı belirtildi.

Sol Bamba: Hedefinde Fransa var

Fırtına’da sorunlu isimlerden olan Sol Bamba ile de yollar ayrılacak. Hiçbir mazeret göstermeden Davraz kampına geç katılan ve teknik heyet ve yönetimi kızdıran Fildişili savunmacı, ailevi problemlerden dolayı Trabzon’dan gitme kararı aldı.

Haberin Devamı

Durumu anlatan Bamba’ya yönetim, “Git o zaman bonservisini getir” cevabı verildi. Bunun üzerine Fransa’nın yolunu tutan tecrübeli defans, birkaç kulüple temasa geçti. Bamba’nın görüşmelerden olumlu ayrıldığı ve Fransızlar’ın ilerleyen günlerde Trabzonspor’un kapısını çalacağı bildirildi.

Marek Sapara: Sözleşmesi feshedilecek

Davraz kampından Trabzonspor’un Metalurg Zaporizhzhia takımıyla yaptığı hazırlık maçında sakatlanan ve en az 6 ay sahalardan uzak kalacağı açıklanan Marek Sapara’nın sözleşmesi herhangi bir aksilik yaşanmaması durumunda feshedilecek.

Aksi bir olayda ise askıya alınacak. Futbol genel direktörü Ünal Karaman’ın konuyla ilgili görüştüğü oyuncuya alacaklarının bir kısmını ödeyelim. Karşılıklı olarak yollarımızı ayıralım” dediği Sapara’nın da bu öneriye sıcak baktığı ifade edildi.