Osman Şenher Yaprak dökümü
HABERİ PAYLAŞ

Yaprak dökümü

Haberin Devamı

alatasaray başarısız bir sezondan sonra dün gece Antalyaspor maçında taraftarıyla vedalaştı. Nasıl bir futbol mu oynadı? Anlatayım size... Devre arası basın tribününün kapısına çıktık. Bir baktık ki, üstümüzdeki numaralı tribünden insanlar akın akın stadı terk ediyor.
Kiminin elinde iki çocuk, kimisinin bir. Suratlarından belli, stadı terk edenler mutsuz. Bu arada sözleşmiş gibi hepsinin ağzından aynı laf çıkıyor: “Lanet olsun!” Bu kadar büyük transferler, bu kadar iyi hoca, yine Galatasaray’da hiçbir şey yok.
En azından bu kadro ligi ikinci bitirebilseydi transferi de bir iki futbolcuyla kapatabilirdi. Şimdi ne olacak? Baros ve Neil biraz da Keita. Yerlilerden de Arda. Peki gerisi ne olacak, silbaştan mı yapılacak?
Yönetim bu sezon 22 milyon euroyu sokağa attı. 150 milyon euroluk takım düştü 70 milyon euroya. Seyrantepe Stadı’nın koltukları 3 seneliğine satıldı. Demek ki bir 3 senelik daha satılıp, 20 milyon euroluk transfer yapılabilir.
İnanın üzülüyorum. Galatasaray daha dikkatli yönetilmeli. Necati gibi bir değeri bedavaya veriyorsun, onun 10’da bir kalitesindeki futbolcuya 8 milyon euro bonservis ödüyorsun. Bu iş mi? Antalyaspor’un hocası Mehmet Özdilek’i kutluyorum.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder