Türkiye (Son Dakika) Yaralı annenin evladı için gözyaşları

Yaralı annenin evladı için gözyaşları

Paylaş
Yaralı annenin evladı için gözyaşları

Bursa'nın Orhangazi İlçesi'nde kavşaktan ana yola çıkan ciple kamyonetin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 1'i ağır 5 kişi yaralandı. Ambulansa konulan yaralılardan 27 yaşındaki Hülya Aydın, 4 yaşındaki kızı Elif'i de kanlar içinde görünce gözyaşına boğuldu

Bursa'nın Orhangazi İlçesi’nde yaşanan kaza, saat 15.00 sıralarında Orhangazi’ye bağlı Gemiç Köyü kavşağında meydana geldi. Bir sanayi kuruluşundan çıkan 39 yaşındaki Sedat Ayten yönetimindeki 16 RP 717 plakalı cip, kavşaktan ana yola çıkmak istedi. Bu sırada İznik yönünden gelen 30 yaşındaki Metin Aydın yönetimindeki 16 JKL 43 plakalı kamyonet, kavşaktan ana yola çıkan cipe çarptı. Kaza sonrasında cip savrulurken, kamyonet kaza yerinden yaklaşık 40 metre ileri sürüklendi.

Haberin Devamı

Kazada, kamyonette bulunan sürücü Metin Aydın ile birlikte eşi Hülya Aydın, 4 yaşındaki kızları Elif Aydın ve sürücünün kayınvalidesi 55 yaşındaki Gülhanım Ayar araçtan fırladı. Cipin sürücüsü Sedat Ayten ise kazada hafif yaralandı.

Kazayı görenler yaralılara ilk müdahaleyi yaparken, kavşakta bekleyen bir fabrika çalışanı ise aldığı ilk yardım eğitimi sayesinde yaralılara ilk müdahaleyi yaptı. Daha sonra olay yerine gelen 112 Acil Servis ambulanslarıyla yaralılar Orhangazi ve Gemlik Devlet hastanelerine kaldırıldı.

Kazada yaralanan Hülya Aydın, ambulansa konulurken kanlar içinde kalan kızı Elif Aydın’ı o halde görünce gözyaşına boğuldu. Anne - kızın hayati tehlikelerinin bulunmadığı belirtilirken, durumu ağır olan Gülhanım Ayar’ın ise Gemlik Devlet Hastanesinde yoğun bakıma alındığı kaydedildi.

Haberin Devamı

Hurdaya dönen araçlar olay yerinden çekici yardımı ile kaldırılırken, kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

DHA