Gündem Yaralı koruma polisi gözlerini açtı

Yaralı koruma polisi gözlerini açtı

Paylaş
Yaralı koruma polisi gözlerini açtı

Yaralı koruma polisi gözlerini açtı

Başbakan Erdoğan’ın Artvin’in Hopa İlçesi’ndeki mitingi ardından atılan taşla otobüsten düşerek ağır yaralanan ve Rize Tıp Fakültesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi altına alınan koruma polisi 36 yaşındaki Servet Erkan’ın uyutulma işlemi durduruldu. Koruma polisi Erkan’ın parmaklarını oynattığı, gözlerini açıp kapattığı ve hayati fonksiyonlarının normal olduğu belirtildi.

Haberin Devamı

Başbakan Erdoğan’ın içinde bulunduğu otobüse geçen çarşamba günü yapılan taşlı saldırı sırasında arka kapıdan düşerek ağır yaralanan koruma polisi Servet Erkan, Rize Üniversitesi (RÜ) Tıp Fakültesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde beyin kanaması nedeniyle ameliyata alındıktan sonra 72 saat uyutuldu. Dün saat 16.00’da uyutulma işleminin sona ermesi ardından umutlu bekleyiş sürüyor.

Hastane başhekimi Dr. Hasan Türüt, Yoğun Bakım Ünitesi’ne müşahade altında tutulan koruma polisi Servet Erkan’ın ayıltma işleminin ardından zaman zaman parmaklarını, ayaklarını oynattığını, gözlerini kısa süre için açıp kapattığını belirterek, "Hayati fonksiyonları normal. Ancak birkaç saat daha beklemek zorundayız" dedi.

Haberin Devamı

Muhammet KAÇAR/ RİZE, (DHA)