Gündem Yaralı Uzman Çavuş'un beyin ölümü gerçekleşti

Yaralı Uzman Çavuş'un beyin ölümü gerçekleşti

Paylaş
Yaralı Uzman Çavuş'un beyin ölümü gerçekleşti

Yaralı Uzman Çavuş'un beyin ölümü gerçekleşti

Halkalı’da askeri personeli taşıyan servis aracına yönelik bombalı saldırıda ağır yaralanan Uzman Çavuş Mehmet Boşnak’ın beyin ölümü gerçekleşti. Saldırının ardından Bakırköy Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Mehmet Boşnak (37), ameliyat edildikten sonra alındığı yoğun bakım ünitesinde 4 gündür tedavi görüyordu.

Haberin Devamı

Askeri lojmanlarda kalan personelin görev yerlerine gitmek için bindiği sivil plakalı otobüs, 22 Haziran günü, Yarımburgaz Mahallesi, Yarımburgaz Mezarlığı karşısındaki İstanbul Caddesi çıkışına geldiği saat 07.00 sıralarında patlama meydana gelmişti. TEM yoluna 300 metre mesafede ve yan yol üzerinde meydana gelen patlamada otobüsün özellikle arka ve orta bölümü ile bagaj bölümünde büyük hasar oluşmuştu.

Jandarma Kıdemli Üstçavuş Bekir Çelik (31), uzman çavuşlar Çağlar Bölükbaşı (28) ve Uğur Ekiz (38) ile lise öğrencisi Buse Sarıyağ (17) saldırıda hayatlarını kaybetmişti. Patlamada Buse Sarıyağ'ın babası Uzman Çavuş Ünal Sarıyağ hafif, Başçavuş Duran Bayram ile Uzman Çavuş Mehmet Boşnak ağır yaralanmıştı. Başçavuş Duran Bayram (33) da aynı gün tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybedince şehit sayısı 4'e patlamada ölenlerin sayısı 5'e yükselmişti.

Haberin Devamı