Türkiye (Son Dakika) Yaralının üstüne 'kefen' tartışma çıkardı

Yaralının üstüne 'kefen' tartışma çıkardı

Paylaş
Yaralının üstüne 'kefen' tartışma çıkardı

Bodrum'da meydana gelen zincirleme trafik kazasında, üşüdüğü için bir yaralının üzerine örtülen beyaz bez, bir vatandaşın kefene benzetmesi üzerine tartışma yarattı. Bunun üzerine bez kaldırılıp yaralının üzerine kendi montu örtüldü

Bitez Mahallesi yakınlarında meydana gelen kazada; Yusuf Kural (48) yönetimindeki otomobil, önünde giden Tunahan Yavaş’ın (30) kullandığı otomobile arkadan çarptı. Önünde gerçekleşen kazada duramayan Yasin Avcı (35) da yönetimindeki servis minibüsü Kural’ın otomobiline arkadan çarptı.

Haberin Devamı

'ADAMIN MORALİNİ BOZUYORSUNUZ!'

Kazada yaralanan ve kaburgaları zedelenen sürücü Kural, vatandaşların yardımıyla otomobilinden çıkarılarak orta refüje yatırıldı. Kaza sağlık ve polis ekiplerine bildirildi. Sağlık ekiplerinin beklendiği sırada üşüdüğü gözlenen Kural’ın üzerine çevredeki bir esnaf işyerinden getirdiği beyaz bezi örttü. Kaza sonrası toplanan kalabalık içinden durumu garipseyen inşaat işçisi Kemal Selli, "Yaralının üzerine kefen mi örtülür? Örtecek başka şey bulamadınız mı? Adamın moralini bozuyorsunuz" deyince tartışma çıktı.

Kural’ın üzerinden alınan beyaz bezin yerine yaralının otomobildeki montu örtüldü. İhbar üzerine kaza yerine gelen ambulans yaralı Kural’ı Bodrum Devlet Hastanesi’ne kaldırdı. Kaburgalarında çatlak olduğu belirlenen Kural, tedaviye alındı.

Haberin Devamı

Kaza yerinde yapılan incelemenin ardından araçlar yoldan kaldırıldı. Polis, kazayla ilgili soruşturma başlattı.

DHA