Gündem Yardım ederken öldü!

Yardım ederken öldü!

Paylaş
Yardım ederken öldü!

Yardım ederken öldü!

İzmir'deki Narlıdere Otoban Gişeleri'nde, temizlik görevlisi 44 yaşındaki Nedim Akar, gişeden bilet alamadığı için yardım etmek istediği 26 yaşındaki İ.A.'nın yönetiminde geri geri gelen kamyonetin altında kalarak yaşamını yitirdi. Kaza anı, gişelerdeki kameralara saniye saniye yansıdı.

Haberin Devamı

Kaza, bugün saat 08.45 sıralarında İzmir Çeşme otoyolundaki Narlıdere Şehitlik Gişeleri'nde meydana geldi. İzmir'den Çeşme yönüne 45 ZA 8142 plakalı kamyonetle giden İ.A., bilet almak için KGS gişesinde durdu. Kamyonetin yanına gelen ve Karayolları Bölge Müdürlüğü'ne taşeron hizmet veren firmada temizlik görevlisi olarak çalışan Nedim Akar, sürücü İ.A.'ya, durduğu gişeden bilet alınamadığını, başka bir gişeye geçmesi gerektiğini, kendisinin yolu kontrol edip yardımcı olacağını söyledi.

Konuşmanın ardından Akar, kamyonete sırtı dönük olarak yürümeye başladı. Bu sırada sürücü İ.A.'nın arkaya bakmadan geri geri sürdüğü kamyonet, kısa süre sonra Nedim Akar'ı altına alıp ezdi. Sürücü İ.A., diğer gişeye yanaştığında Akar'ı ezdiğinin farkına varıp yanına koştu. Kazada ağır yaralanan ve çağırılan ambulansla Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılan Nedim Akar, yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi. Akar'ın iki yıldır taşeron firmada çalıştığı ve bekar olduğu öğrenildi.

Haberin Devamı

Olayla ilgili soruşturma başlatan polis tarafından gözaltına alınan sürücü İ.A.'nın işlemlerinin ardından adliyeye sevk edileceği bildirildi.

KAZA ANI KAMERALARDA

Nedim Akar'ın yaşamını yitirdiği kaza, otoban gişelerindeki kameralar tarafından saniye saniye görüntülendi.
Diğer taraftan, geçen temmuz ayında, bir alışveriş merkezinin birim şefi Ali Sünger de, denize girmek için otomobiliyle Çeşme'ye giderken, unuttuğu fişi almak için yürüyerek gişeye yöneldiği sırada, başka bir otomobilin çarpması sonucu yaşamını yitirmişti.

İşte o görüntüler...

startFlvPlayer_Posta("divFlvPlayer215","215","201001","215-3.jpg");

Turaç TOP/İZMİR, (DHA)