Siyaset 'Yargıya dokunma kendine af çıkar'
Paylaş
'Yargıya dokunma kendine af çıkar'

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu referandum mitinglerine dün Kırşehir, Kırıkkale ve Ankara Elmadağ'la devam etti

‘BEDELİ AĞIR OLUR’

Haberin Devamı

Erdoğan’ın Yüce Divan’dan kurtulmak için yüksek yargıya kendi yandaşlarını doldurmayı planladığını söyleyen Kılıçdaroğlu, Başbakan’a “Recep Bey dokunulmazlıktan korkma. Kendin için af yasası çıkar ama yargıyı siyasallaştırma. Yargıya dokunma, bunun bedeli çok ağır olur” diye seslendi.

‘KUL HAKKI YEDİLER’

Kılıçdaroğlu şöyle devam etti: Bize hakaret ediyorlar. Bize küfür ediyorlar. Anam da öldü, babam da... Onları bile siyasete malzeme ediyorlar. Her türlü hakareti yapıyorlar. Ben hepsini sineye çekerim, bir şey demem. Ama kul hakkı yiyeni, kusura bakmasınlar! Recep Bey ne yaparsan yap, nereye kaçarsan kaç kul hakkı yiyorsan inşallah bunun hesabını soracağız. Artık bu millet soyula soyula bıktı.

Haberin Devamı

‘BAYKAL’A İHANET ETMEDİM’

Kılıçdaroğlu’na Nevşehir’de Deniz Baykal’ı istifaya götüren kaset skandalı soruldu. Başbakan Erdoğan’ın “Kim kazançlı çıktıysa o komplo düzenlemiştir” sözleri hatırlatılan Kılıçdaroğlu şunları söyledi: Hayatımda kimseye ihanet etmedim. Sayın Başbakan kime ihanet ettiğimi çıkıp açıkca söylesin. Baykal’ı kastediyorsa, ben Sayın Baykal’a kesinlikle ihanet etmedim. Bir de Başbakanın görevi CHP’nin içişlerine karışmak mıdır?