Türkiye (Son Dakika) Yarı çıplak halde tuvalette bulundu

Yarı çıplak halde tuvalette bulundu

Paylaş
Yarı çıplak halde tuvalette bulundu

Konya'da, kendisinden haber alınamadığı iddia edilen 53 yaşındaki kadın yarı çıplak halde evinin tuvaletinde ölü bulundu

Merkez Selçuklu ilçesi Feritpaşa Mahallesi'nde oturan işsiz O. İ. B., dün akşam Şehit Topel Polis Merkezi’ne giderek, birlikte yaşadığı annesi Asuman B.'nin sabah saatlerinden itibaren kayıp olduğunu belirterek başvuruda bulundu. Polis, kayıp başvurusu üzerine Asuman B.'nin bulunması için çalışma başlattı.

Haberin Devamı

Ardından eve gelen O. İ. B., iddiaya göre bir süre bilgisayarda arkadaşlarıyla sohbet etti. O.İ. B., saat 02.30 sıralarında 112 Acil Servis’i arayıp annesi Asuman B.'yi tuvalette baygın halde bulduğunu belirtti. İhbar üzerine eve gelen sağlık görevlileri ve polis, Asuman B.'yi koridorda yarı çıplak halde buldu.

Boynunda ve parmaklarında morluklar olan Asuman B.'nin öldüğü saptandı. Polis, tuvalette yaptığı incelemede birkaç gündür kullanılmadığı yönünde kanaat getirdi. Evin dağınık olduğu, bazı halıların ise toplu halde bir koridorun diğer bölümde olduğu öğrenilirken, yakınları ailenin başka bir eve taşınmak üzere olduğunu belirtti.

ŞİZOFREN OLDUĞU İDDİASI

O. İ. B., annesini Asuman B.'yi tuvalette bulduktan sonra koridora taşıdığını belirtti. O. İ. B.'nin çelişkili ifadeleri üzerine binanın güvenlik kamera kayıtlarını inceleyen polis, Asuman B.'nin son bir gündür görüntülerde olmadığı ve en son iki gün önce görüldüğünü tespit etti.

Haberin Devamı

Asuman B.'nin cesedi otopsi yapılmak üzere Faruk Sükan Doğum ve Çocuk Hastanesi Morguna kaldırıldı. Asuman B.'nin kesin ölüm nedeninin de yapılacak olan otopsinin ardından netlik kazanacağı belirtildi.

Şüphe üzerine gözaltına alınan ve şizofreni hastası olduğu iddia edilen O. İ. B., ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı.

DHA