Spor Yarım düzine gol yağdırdı!

Yarım düzine gol yağdırdı!

Paylaş
Yarım düzine gol yağdırdı!

İtalya Serie A'da lider Juventus, geçtiğimiz hafta aldığı Inter mağlubiyetinin acısını Pescara'dan çıkardı

İtalya Serie A'da Juventus, deplasmanda Pescara'yı 6-1 mağlup etti. Gecenin yıldızı ise hat-trick yapan İtalyan golcü Fabio Quagliarella oldu.

Lider Juventus, mücadeleye çok hızlı başladı. 9. dakikada Artur Vidal'in golüyle 1-0 öne geçen Siyah-beyazlılar, 22'de ise Quagliarella ile skoru 2-0'a getirdi.

Ev sahibi, 25. dakikada Cascione'nin golüyle durumu 2-1 yapıp umutlansa da 30'uncu dakikada Asamoah2ın golü farkı yeniden 2'ye çıkardı ve Juventus'u 3-1 öne geçirdi.

Haberin Devamı

İLK YARI 5-1 BİTTİ
Bu golden sonra oyundan düşen rakibi karşısında çok üstün oynayan Juve, 38'de Giovinco ve 45'te Quagliarella'nın golleriyle 5-1'lik farkı yakaladı. Konuk takım Juventus, ilk yarıyı da 5-1 gibi inanılmaz bir skorla tamamladı.

İkinci yarıda temposunu biraz düşüren konuk takım, 53'te 6-1 öne geçti. İtalyan golcü Fabio Quagliarella, kendisinin 3'üncü, takımının da 6. golüne imza attı.

Maçın kalan bölümlerinde ise Juve, düşük bir tempoda skoru korudu ve mücadele, 6-1'lik skorla tamamlandı. Bu sonucun ardından lider, puanını 31'e çıkardı ve liderliğini sürdürdü.

NTV Spor