Osman Şenher Yarını olmayan takım
HABERİ PAYLAŞ

Yarını olmayan takım

galatasaray’ın futbol takımı yosun tutmuş! Hatta çürümüş desek abartılı bir laf etmemiş oluruz. Uzun haftalardan beri takım maç kazanamıyor, bu da normal. Futbolcuların çoğu sezonu kapatmış. Galatasaray, umurlarında değil. “Bir an önce lig bitse de canımızı kurtarsak” diyorlar. Böyle bir takım, ancak bu kadar oynar. Trabzonspor kötü bir günündeydi, hatta bir ara Galatasaray maçı kazanabilir diyorduk, tam o sırada sahneye Fenerbahçe’nin başa çıkamayıp gönderdiği Galatasaray’ın kurtarıcı! olarak aldığı Colin Kazım sahneye çıktı! “Serkan’ın bileğine basayım da Trabzonspor bu maçı rahatlıkla kazansın” diye düşünmüş olabilir. Başka türlü nasıl bir insan kendisini kırmızı kartla böyle oyundan attırabilir.

Haberin Devamı

[[HAFTAYA]]

Topa hamle yapsa, hadi diyeceğim pozisyon icabı, Kazım’ın günahı yok, ama resmen Serkan’ın bileğine basıp yarım dakika da ayağını çekmedi. Galatasaray, Trabzon’u yenseydi ya da berabere kalsaydı, biraz olsun taraftarın gönlünü alacaktı. Ama şimdi “balıklama” kuyuya düşüyor. İki maç daha kaybederse düşme potasının üstüne gelecek. Çok yakında bunu da görmemiz sürpriz olmaz. Galatasaray Başkanı Adnan Polat, seçim tarihini 14 Mayıs olarak açıkladı. Soruyorum kendisine “Neden bu tarihi açıkladın” diye.

Yeni gelecek başkan ve yönetimi 14 Mayıs’tan sonra Avrupa’dan alacağı futbolculara çok büyük bonservis parası ödeyecek. Belki de iyi futbolcu bile bulamayacak. Şu an transfer piyasası iyi futbolcuları kulüpler kapıyor. Bu takımdan önümüzdeki sezona ya 3 ya 5 futbolcu kalacak. Geri kalanlar gönderilecek. Adnan Polat, seçim tarihini 15 gün önceye alsaydı, yeni takım kurmak için Galatasaray’a iyilik yapacaktı.

Galatasaraylılar zor günler geçiriyor. Heyecanlarını kaybettiler. Yeni başkanın işi çok zor. Taraftarı, camiayı toparlayacak yeni bir teknik direktör getirecek, yeni bir takım kuracak. Bunlar kolay işler değil. Çok zorlanacak; şimdiden Allah yardımcısı olsun. Son sözüm de Arda için.. Bırakın bu çocuğu. Kulübe 14 milyon euro kazandırıyor. Şu an kafasında Galatasaray yok. İnsanlara kırılmış. Bu kargaşa ortamında iyilik yapın da bari Arda kurtulsun.

Haberin Devamı
Sıradaki haber yükleniyor...
holder