Faik Gürses Yarınları ne olacak
HABERİ PAYLAŞ

Yarınları ne olacak

Ligin son haftasına gençler damgasını vurdu. Beşiktaşlı Ali Kuçik, Galatasaraylı Anıl Dilaver. İlerde bozulurlar mı diye soru var. Arda Turan’ın ilk röportajını hatırlıyorum, “Olduğum gibi kalırım” demişti. Karar sizin gençler.

BİZDE ÇOOOK BİDON VAR

İtalya’da Adriano Yılın Altın Bidonu ödülüne layık görülmüş. Biliyorsunuz bu ödül hiçbir halt yapamayan futbolculara veriliyor. Bizde bu ödüle aday futbolcu sayısı 100’ün üstündedir sanıyorum!

[[HAFTAYA]]

ANCAK KRAVAT İLE UĞRAŞIRSINIZ

MHP Milletvekili Ali Uzunırmak “Şiddet Komisyonu” üyesi. Aziz Yıldırım’a, “Bu sarı kravatla toplantıya girmeniz fanatizmdir” demiş. Harika bir yakıştırma! Bir şiddet yasasını çıkartmayın, sonra kravatla işi kurtarmaya bakın. Bu yakıştırma hiç yakışmadı bayım.

Haberin Devamı

BU YAKIŞIYOR MU PEKİ?

Es Es bandosu sadece iç sahada çalıyor. Deplasmanlara gitmesi yasak. Zira olay çıkartmaya yönelik bir durum söz konusu olurmuş. Bay kravat ne diyecek bakalım buna? ACIBADEM Türkiye Fenerbahçe’nin bayanlarına dar geldi. Bugün Dünya Kulüpler Kupası Şampiyonu olurlarsa, sadece dünyalar onların değil, aynı zamanda bu branşa büyük emek veren Mehmet Ali Aydınlar’ın bir rüyası gerçekleşmiş olacak.

MAYIS’TA 3’ÜNCÜ KUPA HESABI

Sadri Şener hesap adamıdır. Trabzonspor’u buraya taşırken az yıpratılmadı. Şimdi dördüncü kez başkan. Hayalinde bir ilki başarmak için gecesini gündüzüne katıyor. Türkiye Kupası ve Süper Kupa’yı müzesine taşıyan bordo-mavililer şampiyon olursa bir yılda üç kupa kazanmış olacak. Hem de en kralından.

BÜYÜLENMEMEK ELDE DEĞİL

Türk Telekom Arena’yı gördükten sonra, darısı Beşiktaş’ın başına demekten başka çare yok. Düşünüyorum da, şu İtalyan mühendis keşke eski açığa o kapıyı takmasaydı! Zira Anıtlar Yüksek Kurulu bir türlü anahtarı bulamıyor.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder