Gündem Yarışmayın demedik mi?

Yarışmayın demedik mi?

Paylaş
Yarışmayın demedik mi?

Aşırı hız tutkunu gencin yakınları böyle feryat etti

SÜRATİ ÇOK SEVİYORDU

Geçen yıl liseyi bitiren ve üniversiteye hazırlanan Anıl Küçük (18), ehliyetini 1.5 ay önce almıştı.

Hız tukunu olduğu bilinen ve otomobil kullanırken yolda rastladığı araçlarla sürekli yarışa tutuşan Anıl Küçük önceki akşam, Trakya Üniversitesi Meslek Yüksekokulu öğrencisi arkadaşı Emre Zule’yi (18) yanına alarak gezintiye çıktı.

ÜNİVERSİTEYE GİTTİLER

Anıl Küçük’ün kullandığı otomobille Edirne kent merkezinde bir süre gezinen iki arkadaş, daha sonra Trakya Üniversitesi Balkan Yerleşkesi’nde konser izledi.

Burada karşılaştıkları arkadaşlarıyla bir süre sohbet eden gençler, saat 22.00 sıralarında yerleşkeden ayrılıp kent merkezine doğru yola çıktı. Anıl Küçük her zamanki gibi yolda yine hız yaptı.

7 METRE UZAĞA FIRLADI

Anıl Küçük, aşırı hız nedeniyle direksiyon kontrolünü yitirince otomobil yoldan çıkıp iki ağacı devirdikten sonra savrularak şarampole yuvarlandı. Emniyet kemeri bağlı olmayan Emre Zule otomobilin ön camından 7 metre uzağa fırlayarak öldü.

Ağır yaralanan Anıl Küçük ise ambulansla Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde tedavi altına alındı.

AİLESİ PERİŞAN OLDU

Kazayı haber aldıktan sonra olay yerine gelen Emre’nin annesi Vildan Zule ve babası Ekrem Zule, oğulların öldüğünü öğrenince sinir krizi geçirdi.

Vildan Zule ağlayarak, “Allahım ne olur Emre olmasın. Emre ölemez. Ne olursun ölme Emrem” diye feryat etti. Anıl Küçük ile Emre Zule’nin arkadaşları ise “Biz size yarışmayın demedik mi?” diye bağırdı.

Fırat KESKİNKILIÇ/DHA