Selin Çakar Yarıştan erken ayrılacaklar
HABERİ PAYLAŞ

Yarıştan erken ayrılacaklar

Haberin Devamı

Her yeni sezonda yaşanan yaprak dökümü bu sezon da yaşanacak elbet. Hem yeni başlayan işlerden hem de geçtiğimiz sezonlardan devam edenlerden sezon sonunu göremeyecek olanlar olacak.

Pazartesi akşamına baktığımız zaman göze çarpan ilk iş Paramparça oluyor. Dizi sezona pek iyi birbaşlangıç yapamadı - ki böyle olacağı belliydi - ve reytingi ilk sezon aldıklarının çok çok gerisinde kaldı. Bundan sonra da yükseleceğini değil aksine haftadan haftaya düşeceğini düşünüyorum. Aynı akşamın ikinci kan kaybeden işi Fox TV'nin Hayat Sevince Güzel'i oldu. Yeni başlayıp da umduğu oranı bulamayan bir diğer dizi ise Kanal D'nin Babam ve Ailesi oldu. Kırgın Çiçekler'in ekrana dönüşünün ve Show TV'de başlayan 'İçerde'nin bu işlere pek şans tanımadı.

Salı akşamı seyirciyle buluşan Familya dizisi de beklenen oranların altında kaldı biraz. Tabii bu şahsına münhasır bir iş izlediğimiz gerçeğini değiştirmiyor. Bu haftadan sonra komedi dozu biraz daha artar, hikayenin temposu da biraz daha yükselirse daha üst sıralarda yer bulabilir diye düşünüyorum.

Bir Poyraz Karayel seveni olarak üzülerek söylüyorum ki Çarşamba akşamları dizi için biraz zorlaştı. Fox TV'nin No:309'u zirveye yerleşmiş durumda. Hemen arkasından ise geçen sezon seyrciyi ekrana çekmeyi başaran Kara Sevda geliyor. Poyraz Karayel ekim ayında dönecek ekrana. Herhangi bir gün değişikliği yapılırsa onu bilemem ama bence geçen sezonun sonunda kendine yakışır bir sonla final yapmalıydı.

Perşembe akşamının en çok irtifa kaybeden iki işi Atv'deki Yeter ve Fox TV'deki Kördüğüm. Her iki işin de sezon sonunu görebileceklerini düşünmüyorum. Cuma akşamının demirbaşları geri dönünce diğer işler için pek yer kalmadı. Bana Sevmeyi Anlat reyting kaybetti. Atv'de başlayan Kaçın Kurası ise maalesef çok düşük bir reyting alabildi ve muhtemelen Cuma yarışından ilk çekilecek iş de o olacak.

Gerisini izleyip göreceğiz. Herkese bol şans...

Sıradaki haber yükleniyor...
holder