Gündem Yasak aşk cinayeti çözüldü

Yasak aşk cinayeti çözüldü

Paylaş
Yasak aşk cinayeti çözüldü

Ormanda cesedi bulunan 2 çocuk babasını, sevgilisinin kardeşi öldürmüş

Zonguldak’ın Ereğli İlçesi’nde ormanlık alanda cesedi bulunan evli ve 2 çocuk babası 27 yaşındaki Erçin Çetin’i, ilişki yaşadığı iddia edilen Kadriye D.’nin kardeşi 19 yaşındaki Rıfat D.’nin öldürdüğü ortaya çıktı. Çetin’i av tüfeği ile öldürdükten sonra otomobilini yaktığı belirlenen Rıfat D. tutuklanırken, kayıp olan kardeşi Kadriye D. bulunamadı.

Haberin Devamı

İlçede faaliyet gösteren bir dış cephe kaplama firmasında işçi olarak çalışan Erçin Çetin, ilişki yaşadığı iddia edilen Kadriye D. ile birlikte 14 Şubat pazar akşamı ortadan kayboldu. Ailesinin kayıp başvurusunda bulunması üzerine polis ve jandarma, Çetin’i bulmak için arama başlattı.
Erçin Çetin’in otomobili, 17 Şubat’ta İnallı Mahallesi Osmantepe mevkiinde köylüler tarafından yakılmış halde bulundu.

onguldak Sivil Savunma Müdürlüğü’ne bağlı arama kurtarma ekibinin bir gün sonra yaptığı aramada ise Erçin Çetin’in çıplak cesedinin, üzeri taş, çalı ve çöplerle kapatılmış halde yanan otomobilin yaklaşık 250 metre uzağındaki dere yatağında olduğu belirlendi. Ereğli Devlet Hastanesi morgunda yapılan otopside vücudunda bıçak ve dayak izleri saptanan Erçin Çetin’in, av tüfeği ile sol kolunun altından ateş edilerek öldürüldüğü belirlendi.

Haberin Devamı

Erçin Çetin’in, kaybolduğu akşam ilişkisi bulunduğu iddia edilen Kadriye D. ile birlikte olduğunu belirleyen jandarma, bu yönde cinayet soruşturmasını derinleştirdi. Kadriye D.’nin kardeşi Rıfat D. ile birlikte 4’ü kadın toplam 10 kişi gözaltına alındı. Rıfat D., jandarmadaki ifadesinde cinayeti tek başına işlediğini itiraf etti. Rıfat D., kardeşi ile ilişki yaşayan Erçin Çetin’i, kardeşinin peşini bırakmadığı gerekçesiyle öldürdüğünü, cesedini dere yatağına attıktan sonra otomobilini de yaktığını söyledi. Olay yerinde tatbikat yaptırılan Rıfat D., akraba ve arkadaşlarından oluşan 9 kişi ile birlikte önceki gün adliyeye sevk edildi. Rıfat D., tutuklanarak cezaevine konulurken, 9 kişi tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Yapılan aramalara rağmen Kadriye D.’nin ise izine henüz rastlanılmadı. Kadriye D.’nin bulunması için çevre il ve ilçelerde de arama yapıldığı bildirildi.

OLAY YERİNDE İNCELEME YAPILDI

27 yaşındaki Erçin Çetin’in cesedinin bulunduğu ormanlık alanda inceleme yapıldı. Erçin Çetin’in akrabalarının da bulunduğu incelemede jandarma delil aradı. Yapılan incelemede bulunan bir erkek gömleğine el konuldu. Cinayetle ilgili soruşturma sürerken, başka gözaltıların da olabileceği belirtildi.

Haberin Devamı

DHA