Türkiye (Son Dakika) Yasak aşk cinayeti şüphelileri...

Yasak aşk cinayeti şüphelileri...

Paylaş
Yasak aşk cinayeti şüphelileri...

4 çocuklu Döne A. ile yaşadığı yasak ilişkinin görüntüleri Facebook'ta yayınlandığı gerekçesiyle öldürülen Kadir Demir'in cinayet şüphelisi 3 kişi yakalandı

Gaziantep'te 4 çocuklu 35 yaşındaki Döne A. ile yaşadığı yasak ilişkinin görüntüleri Facebook’ta yayınlandığı gerekçesiyle öldürülen 38 yaşındaki Kadir Demir’in cinayet şüphelisi 3 kişi yakalandı.

Haberin Devamı

Güneş Mahallesi’nde 3 Kasım’da meydana gelen olayda, iddiaya göre, 4 çocuk babası Kadir Demir ile uzaktan akrabası Döne A. bir süre önce birliktelik yaşamaya başladı. İkilinin ilişki söylentileri yakın çevrede yayılınca Döne A.’nın erkek kardeşleri, Kadir Demir’i tehdit ederek otomobilini yaktı. İki sevgilinin ilişkisi devam ederken, bir süre önce sosyal paylaşım sitesi Facebook’ta kimliği belirsiz kişilerce Döne A. adına açılan profil sayfasında yasak aşk görüntüleri ve kadının ilişkilerini anlattığı videolar yüklendi. Görüntülerin ortaya çıkmasının ardından Kadir Demir, sevgilisinin evinden çıkarken pompalı tüfekle vurularak öldürüldü.

KADIN VE KOCASINA POLİS KORUMASI

Polis, Döne A.’nın cinayetten sonra kayıplara karışan şüpheli kardeşleri 38 yaşındaki Mamey Kılıç’ı İslahiye İlçesi’nde, ağabeyi emekli polis 52 yaşındaki İmam Ali Kılıç’ı Gaziantep’te ve kayınbiraderi 46 yaşındaki İbrahim Ağdağ’ı ise Mersin’de yakaladı. Gaziantep Emniyet Müdürlüğü’nde sorgulanan ve suçlamaları kabul etmeyen 3 şüpheli adliyeye sevk edildi. Bu arada polis, yasak aşkta ikinci infaz ihtimaline karşı Döne A. ile eşinin masum olduğuna inandığını belirten 38 yaşındaki Mahmut A.’yı korumaya aldı.

Haberin Devamı

DHA